Šonedēļ Viasat Sport Baltic – basketbols, F1 un golfs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Eiropas čempionāts basketbolā sasniegs savu kulmināciju un jau sestdienas vakarā tiks noskaidrotas Eiropas čempiones. Sporta kanālā VIASAT SPORT BALTIC (VSB) varēs sekot līdzi izšķirošajiem mačiem visas nedēļas garumā, tai skaitā arī ar Latvijas izlases piedalīšanos.

Nedēļas nogalē VSB piedāvā F1 Lielbritānijas posmu, kā arī debiju VSB kanālā piedzīvos viens no prestižākajiem golfa turnīriem US Open, kas katru gadu pulcē labākos pasaules golferus.

Basketbols Šonedēļ Eiropas čempionāts basketbolā sasniegs savu kulmināciju – tiks noskaidroti medaļnieki. Starp godalgu pretendentēm joprojām ir arī Latvijas izlase, kura jau ir sasniegusi ¼ finālu. VSB arī šonedēļ piedāvās svarīgākās čempionāta spēles, tai skaitā arī ar Latvijas valstsvienības piedalīšanos. Plašākais Eiropas sieviešu basketbola čempionāta atspoguļojums – tikai VSB kanālā.

Eiropas Sieviešu basketbola čempionāta tiešraides:

Pirmdiena, 15.jūnijs, pulksten 17:40 Polija – Čehija;

Otrdiena, 16.jūnijs, pulksten 15:10 Itālija – Lietuva;

Otrdiena, 16.jūnijs, pulksten 17:40 Turcija – Baltkrievija;

Otrdiena, 16.jūnijs, pulksten 20:10 Francija – Krievija;

Trešdiena, 17.jūnijs, pulksten 17:40 ceturtdaļfināls;

Trešdiena, 17.jūnijs, pulksten 20:10 ceturtdaļfināls;

Ceturtdiena, 18.jūnijs, pulksten 17:40 ceturtdaļfināls;

Ceturtdiena, 18.jūnijs, pulksten 20:10 ceturtdaļfināls;

Piektdiena, 19.jūnijs, pulksten 17:55 pusfināls;

Piektdiena, 19.jūnijs, pulksten 20:10 pusfināls;

Sestdiena, 20.jūnijs, pulksten 17:55 spēle par 3.vietu;

Sestdiena, 20.jūnijs, pulksten 20:10 fināls.

Latvijas izlases spēļu tiešraides varēsiet vērot TV3, bet sekot līdzi pašreizējo Eiropas čempionu – Krievijas valstsvienības sniegumam – kanālā TV3+.

F1 Nedēļas nogalē Lielbritānijā, Silverstounas trasē tiks aizvadīts F1 autosacīkšu seriāla 8.posms. Čempionāta līderis ar 61 punktu ir brits Džensons Batons, kuram ar 35 punktiem seko komandas biedrs no Brawn komandas – Rubens Barikello no Brazīlijas. Konstruktoru kausā līdere ir Brawn komanda. Vai Batonam izdosies triumfēt arī savā mājas trasē, bet varbūt arī šogad Silverstounā triumfēs cits britu pilots – Lūiss Hamiltons?

Lielbritānijas Grand Prix tiešraides:

Piektdiena, 19.jūnijs, pulksten 12:00 1.treniņš;

Piektdiena, 19.jūnijs, pulksten 16:00 2.treniņš;

Sestdiena, 20.jūnijs, pulksten 12:00 3.treniņš;

Sestdiena, 20.jūnijs, pulksten 14:55 kvalifikācija. Golfs Šonedēļ VSB kanālā debiju piedzīvos viens no četriem pasaules prestižākajiem un senākajiem golfa turnīriem – US Open jeb ASV atklātais čempionāts. Turnīrs, kura balvu fonds ir 7.5 miljoni ASV dolāru, ik gadu pulcē vadošos zemeslodes golferus. Pērn nepārspēts palika mājinieks, amerikānis Taigers Vuds, kuram tas bija trešais US Open tituls karjerā.

Tiešraides: Sestdiena, 20.jūnijs, pulksten 22:20, US Open;

Svētdiena, 21.jūnijs, pulksten 20:30, US Open.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu