"Nāk nakts" saglabā līderpozīcijas (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 līderpozīcijas stabili saglabājis dziedātājas Dženijas Mejas (Jenny May) un "līva" Jāņa Groduma duets. Kopīgi ieskaņotā 1980. gados Latvijā populārā grupas "Metronoms" hita "Nāk nakts" jaunklāta versija saglabājusi 1. vietu.

Diemžēl mūsu valdības rīcība nav devusi lielu drošības sajūtu iedzīvotājiem, līdz ar to savā ziņā cieš arī jau tā novājinātā izklaides industrija, proti, klausītāji arvien retāk iegriežas mūzikas digitālās lejupielādes servisos. Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , kopējais lejupielādēto dziesmu skaits ir būtiski samazinājies, tiesa, jau trešo nedēļu pēc kārtas pieprasītākā dziesma nemainīgi palikusi "Nāk nakts", ko jaunās skaņās ierakstījuši Dženija Meja un Jānis Grodums. Latvijas mp3 Top 10 (08.06.09. - 14.06.09.):

VietaIzpildītājsAlbums
1.Jenny May & Jānis Grodums"Nāk nakts"(jaunums)
2.Lauris Reiniks"Kāpēc Mums Jābremzē"
3.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties"
4.Otra Puse"Nakts vai rīts"
5.Jānis Stībelis"Es tikai smejos"
6.Aisha"Lelle"
7.Daugavpils Oranžais Koris"Ar Tavu vārdu"
8.Iedomu Spārni un Ivo Fomins"Viss atkal būs tāpat" (jaunums)
9.Jenny May"Dzeltenie aizkari"
10.Daugavpils Oranžais Koris"Pieklauvē"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Latvijas mp3 Top 10 šonedēļ vietām samainījušies jau labi zināmi singli, pirmo vietu saglabājot nemainīgu. Vienīgais jaunais ieraksts, kas spējis iekļūt pirmajā desmitniekā, ir savdabīgais rokera Ivo Fomina un grupas "Iedomu spārni" kopdarbs "Viss atkal būs tāpat". Diemžēl grupas "Zig Zag" jaunajai dziesmai "Rīts" atbalstītāju mazliet pietrūka un tā palikusi uzreiz aiz pirmajām desmit nedēļas pieprasītākajām dziesmām.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu