Grupai «Bermudu divstūris» albuma prezentācijas pasākumā dāvina pat īstu spirtu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Grupa «Bermudu divstūris» 15.oktobra vakarā kinoteātrī «Citadele» prezentēja savu pirmo studijas albumu «Ballējam neguļam». Kā jau pienākas grupai, viņu albuma vāciņš ir trīsstūra formā un, kā puiši saka, šāda dizaina albums ir pirmais Latvijā.

Par spīti tam, ka pasākumā viesiem bija jānoskatās tikai viens videoklips, albuma titula dziesmai «Ballējam neguļam» puiši bija noīrējuši kinoteātra «Citadele» vienu no lielākajām zālēm, kura īsti nemaz netika aizpildīta.

Viesiem dodoties iekšā pasākumā, bija iespēja paņemt gan popkornu, gan «Coca-Cola», par našķiem bija parūpējusies grupa «Bermudu divstūris».

Grupa nekavēja pasākuma sākumu un ar skaļiem izsaucieniem kopā ar trīs dejotājiem ieskrēja zālē, demonstrējot savus dažādu krāsu treniņtērpus.

Pasākumu puiši sāka ar dziesmu «Ballējam neguļam» un pikantām dejām, kur viss uzsvars tika likts uz ķermeņa apakšējo daļu.

Pēc dziesmas grupas dalībnieks Marats uzreiz vēlējās noņemt smagumu no sirds, sakot, ka grupa «Bermudu divstūris» ir labākie un ne tikai Latvijā, tāpat puisis piebilda, ka albums ir ierakstīts par pašu naudu.

Sekoja iepazīstināšana ar katru grupas dalībnieku, kur puiši varēja izrādīt to, cik seksīgi un iekārojami, un meitenes šo izrādīšanos pavadīja ar spiedzieniem un aplausiem.

Uzreiz puišu sarunas aizgāja par seksa tēmu, un Marats ar Emīlu labprāt padalījās ar informāciju, kas jāsaka meitenēm uzreiz pēc seksa, un tas ir viens vienīgs vārdiņš – paldies, uzreiz sekoja arī dziesma par seksa tēmu, jo puiši ir par ģimenes pieaugumu, vēlas, lai Latvija augtu un attīstītos. Tāpēc albumā ir atrodama dziesmiņa, kura pārīšus mudina nodoties bērniņu taisīšanai.

Pēc dziesmas priekšā tika saukti pieci puiši, no kuriem viens bija arī Igors Linga. Vienam puisim bija jāpiepumpējas, otram jāatklāj savi meiteņu «koļīšanas» noslēpumi, jānodzied kādas grupas dziesmas piedziedājums, toties Igoram Lingam bija jānocitē grupas labākie dziesmu vārdi, mākslinieks tos papildināja ar vienu vārdu un izteica vārdus – paldies, sūkā!

Arī meitenēm bija jāpierāda savas uzdrīkstēšanās spējas, bet mierīgākā ceļā, četrām meitenēm bija jādejo līdzi puiša, saukta par Snikeru, atveidotajām kustībām.

Sekoja klipa noskatīšanās gan ar gaismu, gan bez gaismas, lai romantiskāka atmosfēra, fotografēšanās ar faniem un dāvanu saņemšana. Īpašu sajūsmu puišos izraisīja dāvana no fanes, kura uzdāvināja puišiem spirtu.

Grupa uzkavējās kinoteātra telpās tik ilgi, cik vien bija kāds fans, kurš vēlējās ar tiem runāt vai kopā nofotografēties.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu