Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā notiks pasākumi bērniem (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/oksidor

18. un 19. oktobrī Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā pasākumi bērniem (ekspozīcijas un izstāžu telpās Brīvības bulvārī 32).

Turpinās Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros pasludinātais «Bērnu kultūras mēnesis». Arī Latvijas Nacionālais vēstures muzejs aktualizējis savu muzejpedagoģisko piedāvājumu klāstu ar mērķi veicināt bērnu un viņu vecāku interesi par vēsturi, to parādot un ļaujot izzināt atraktīvā veidā.

18. un 19. oktobrī Brīvības bulvārī 32 no plkst. 14.00 līdz plkst. 16.00 nodarbība bērniem izstādē «Dzintars - Baltijas jūras dārgakmens».

Kā mazākiem, tā lielākiem bērniem būs iespēja ne tikai pārbaudīt jauniegūtās zināšanas, bet varēs arī atpūsties, krāsot un zīmēt, salikt puzles - dzintara rotaslietu attēlus vai izvēlēties piemērotu tērpu papīra lellei un izrotāt to ar dzintara rotaslietu attēliem.

No plkst. 10.00 līdz 16.00 muzeja Bruņinieku zālē fotosalons «Iedzīvini vēsturi».

Bērni varēs iejusties bruņinieka tēlā, pielaikot bruņinieka galvassegu un vairogu vai apvilkt galma dāmas drānas. Šos pārvērtību brīžus vecāki un citi ģimenes locekļi aicināti iemūžināt fotogrāfijās vai video.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu