Valsts policija sākusi deputāta Liepiņa izteikumu par LTV pārbaudi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Valsts policija (VP) sākusi pārbaudi saistībā ar Latvijas Televīzijas (LTV) iesniegumu par Saeimas deputāta Daiņa Liepiņa (LRA) publiski paustajiem apgalvojumiem par LTV, tās darbu un darbiniekiem, informē LTV pārstāve Agita Pudule.

Pārbaudi sākusi VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 3.biroja 2.nodaļa.

Kā ziņots, LTV februāra sākumā vērsās VP un Rīgas tiesas apgabala prokuratūrā ar aicinājumu pārbaudīt Liepiņa publiski pausto informāciju, ka LTV darbinieki veic negodprātīgas un, iespējams, krimināli sodāmas darbības.

Savukārt pie paša Liepiņa LTV vērsusies ar aicinājumu viņa rīcībā esošo informāciju par faktiem nodot LTV uzraugošajai iestādei - Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei - vai, ja šādu faktu nav, nekavējoties tos atsaukt publiskajā telpā un turpmāk atturēties no maldinošas un neslavu ceļošas informācijas izplatīšanas.

7.februārī mikroblogošanas vietnes «Twitter» Liepiņa kontā tika publicēts ieraksts par to, ka LTV darbinieki veic starpniecību reklāmas iepirkumos, veido slēpto reklāmu un ir politiski angažēti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu