Iekārojamākās neprecētās sievietes (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visiem zināms fakts, ka katra meitene jau kopš agras bērnības sapņo par brīnišķīgu princi baltā zirgā. Taču tikai nesen veiktā aptauja liecina, ka britu princese Beatrise ieņem trešo vietu visiekārojamāko neprecēto sieviešu sarakstā, apsteidzot tādas slavenas neprecētās skaistules kā aktrise Skārleta Johansone, modele Kīlija Hazela un uzdzīvotāja Parisa Hiltone.

1. vietā

iekārojamāko neprecēto sieviešu reitinga ailītē ieņēmusi rokmūziķa Roda Stjuarta 27 gadus vecā meita Kimberlija Stjuarte. Patiesībā tas ir diezgan dīvaini, jo modele un tusiņu cienītāja, kuru tēvs pavisam nesen apsūdzēja alkoholismā, pēdējā laikā neizskatās sevišķi labi - nemitīgās ballītes jūtami pabojājušas Kimberlijas figūru un ādas kvalitāti.

2. vietā

ierindojusies aktrise Karmena Elektra, kas pavisam nesen saņēma uzreiz divas "Zelta avenes" kā sliktākā otrā plāna aktrise filmās "Kino randiņš" un "Šausmenīte 4".

3. vietā

ierindojusies britu grupas "Girls Aloud" dalībniece, populārā dziedātāja Sāra Hārdinga, turklāt nesen viņa kļuvusi arī par modeli, reklamējot kādā Londonas lielveikalā firmas "Ultimo" apakšveļas jauno līniju.

4. vietā

ir aktrise Skārleta Johansone, taču diez vai viņu tas spēj sarūgtināt, jo Johansone jau tā ieņem visdažādāko reitingu virsotnes.

5. vietā

atrodas aktrise Lindseja Lohana. Par spīti nemitīgai žūpošanai un uzdzīvei, kas tiek īslaicīgi pārtraukta, lai apārstētos kādā narkomānu rehabilitācijas iestādē, aktrise pamanās arī naudiņu nopelnīt. Pēc žurnāla "Forbes" datiem viņa ir trešā pelnošākā jaunās paaudzes Holivudas aktrise.

6. vietā

ierindojusies krievu tenisiste Marija Šarapova. Viņa ar savu dabas doto skaistumu un miljoniem dolāru bankas kontā nenoliedzami ir iekārojama līgava. Turklāt Šarapova tiek minēta kā galvenā pretendente uz prestižo sporta balvu "Laureus Award", ko vēl mēdz dēvēt par sporta pasaules "Oskaru".

7. vietā

atrodas pasaulslavenā uzdzīvotāja Parisa Hiltone. Daudzmiljonu viesnīcu impērijas mantiniece turpina satraukt vīriešu prātus un sirdis. Pateicoties internetā izvietotajam Hiltones privātajam video un foto arhīvam, viņa kļuvusi par populārāko neprofesionālo pornoaktrisi.

8. vietā

ir britu modele Kīlija Hazela. Izrādās, pupainā modele ir kaislīga sporta cienītāja. Pērn viņa kļuva par konsolei "Playstation 2" paredzētās spēles "Formula One 2006" reklāmas seju. Ar "Formulu" vien meitenei nebija gana - viņa spērusi soli tālāk un atzinusies mīlestībā Anglijas futbola premjerlīgai, kā arī piedalījusies fotosesijā britu komandu futbolkreklos.

9. vietu

iekārojamāko sarakstā ieņem aktrise Keira Naitlija. "Karību jūras pirātu" zvaigzne, ko apsūdzēja kalsnuma propagandā, drīz varēs pierādīt, ka skaistums ir dabisks. Augustā viņa būs skatāma bestsellera "Zīds" kino adaptācijā kaila pikantās ainās.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu