Take That un Kaiser Chiefs saglabā pozīcijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singli topā šonedēļ salīdzinoši nelielas izmaiņas - Take That otrais singls no jaunā albuma "Shine" saglabājis pirmo vietu, taču albumu topā daudzi interesanti jaunumi.

Daži singli iekš top 20 spējuši pacelties augstāk: Džastins Timberleiks ar "What Goes Around ... Comes Around" (10-4), Omarions ar "Ice Box" (11-10), Lilija Alena ar "Alfie" (22-15) u.c.

Kā viens no retajiem jaunumiem jāpiemin britu rokeri Biffy Clyro ar "Saturday Superhouse" (13), kas ir puišu pirmais top 20 panākums viņu karjerā. Nesenais rehabilitācijas klīnikas iemītnieks Robijs Viljams (Robbie Williams) kopā ar duetu Pet Shop Boys debitējis 16. vietā ar "She''s Madonna" (Chrysalis).

Ārpus pirmā divdesmitnieka - 23. vietā atkal varam sastapt britu ska veterānus Madness ar pašu izdevniecībā "Lucky Seven" izdoto singlu "Sorry", kas ir augstākais grupas panākums kopš 1999. gada "Lovestruck" (skat.video). Vēl ārpus top 20 debitējuši Kristīna Agilera (Christina Aguilera), Enter Shikari, Džosa Stouna (Joss Stone), "Scissor Sisters", "Simply Red", "Get Cape Wear Cape Fly" un visbeidzot 40. vietā Ņujorkas diskopanka kustības tēvs Džeimss Mērfijs (James Murphy), jeb LCD Soundsystem.

Albumu konkurencē pirmo vietu saglabājuši Līdsas pilsētas brašuļi

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu