Klubā «One One» dīdžejs Kristians Burkhards

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/Christian-Burkhardt

Klubā «One One» 4. martā pasākumā «Fox Devils Wild» uzstāsies ievērojamās Frankfurtes mūzikas ierakstu izdevniecības «Cocoon» mākslinieks Kristians Burkhards (Christian Burkhardt).

Sven Väth 2000. gadā radītā izdevniecība šodien uz elektroniskās mūzikas skatuves ir pazīstama kā viens no vadošajiem pēdējā gadu desmita «underground» žanra zīmoliem, kurš apvieno daudzus augstas klases māksliniekus (Richie Hawtin, Steve Bug, Ricardo Villalobos, Frank Lorber, Tobi Neumann un citus), ieskaitot gaidāmo Rīgas viesi.

«Cocoon Recordings» gadu desmita sākumā kļuva par lielisku platformu jaunajiem elektroniskās mūzikas māksliniekiem (pārsvarā vāciešiem). Ierakstu izdevniecības filozofija ir bijusi gaužām vienkārša - palīdzēt jaunajiem producentiem un dīdžejiem izdot savus skaņdarbus bez lielo ierakstu kompāniju mārketinga modeļiem. Svarīgs kompānijas muzikālās darbības vēstījums ir tās Cocoon kompilācijas, kurās tiek iekļauti ekskluzīvi skaņdarbi no Cocoon māksliniekiem un izdevniecības jaunajiem talantiem. Relīžu mūzikas stils ir izteikts techno.

Pasākumā uzstāsies arī rezidentdīdžeji: Kris Hovel (Pencihaus / One One) un Alex HO (One One). Šoreiz pasākumā bez galvenā viesa, uzstāsies vēl divi viesi no Vācijas – Moritz Künzel un Sklömnepo.

Pasākuma sākums plkst. 23:30. Biļetes iepriekšpārdošanā – 5 € (pie ieejas līdz 01:00 6 €)

Pēc 01:00 naktī – 8 € (18+). Klubs atrodas Šarlotes ielā 18 (pretim «Pienam» sētas pusē).

www.facebook.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu