TVNET rokvakara pārsteiguma viesis - «Z-Scars»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu poproka grupa «Z-scars», kas apvienojusies pēc vairāku gadu klusēšanas, būs pārsteiguma viesis 23. martā gaidāmajā TVNET rokvakarā koncertzālē «Palladium». Jau ziņots, ka vēl koncertā uzstāsies grupas «Dzelzs vilks», «Laika suns», «Inokentijs Mārpls», «Neon Saturdays» un «Pienvedēja piedzīvojumi».

Jau pavisam drīz, 11. martā, grupa publicēs jaunu EP «Restarts», kurā būs septiņas pilnīgi jaunas grupas dziesmas. EP prezentācija notiks 10. martā plkst.19 «RigaTV24» tiešraidē.

Grupas līderis Andris Kivičs komentē, ka gaidāmā albuma vēstījums ir par «cilvēka dzīves vērtībām, prasmi baudīt mirkli, patiesības un patiesuma meklējumi sevī un citos cilvēkos. Jaunais ieraksts vēstīs arī par īstu mīlestību, kas izturējusi laika pārbaudi.»

Grupas pirmsākumi meklējami 2001. gadā, kad grupas līderis Andris Kivičs ar Mārtiņu Opmani, Uldi Beitiņu un Eduardu Zagainovu-Veinbrantu vienojās mākslinieku apvienībā un nodēvēja sevi par «Z-Scars».

Viens no lielākajiem grupas grāvējiem ir «Tu tuvojies sev». Tā videoklips tika filmēts ASV, un tā vēstījums bija par latviešiem, kas pārcēlušies uz ārzemēm.

Pastāvēšanas laikā grupa nospēlējusi aptuveni 500 koncertus, tajā skaitā uzstājoties Afganistānā.

Rokgrupa sola TVNET Rokvakarā spēlēt gan jaunās dziesmas no jubilejas ieraksta, gan vecākus hitus, kā «Tu tuvojies sev», «Jūtot tā», «Pirmoreiz» un citus skaņdarbus.

Vakara gaitā starp koncertiem par muzikālo noskaņu gādās dīdžejdāma Dace Volfa.

Pasākuma biļešu tirdzniecība sākusies jau 15.02.2015. visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

www.bilesuparadize.lv

Biļešu cena sākotnēji ir 10 eiro. Nenokavē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu