Veiktas izmaiņas LK valdē (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atbilstoši akciju sabiedrības "Latvijas kuģniecība" (LK) padomes 2008. gada 25. janvāra lēmumam veiktas izmaiņas uzņēmuma valdē, informēja LK Sabiedrisko attiecību dienesta vadītāja Marita Ozoliņa Tumanovska.

Tās saistītas ar LK valdes locekļu Solvitas Deglavas, Ilvas Purēnas un Gunta Tīrmaņa pilnvaru termiņa beigām šā gada 13. februārī. LK valdē atkārtoti uz trim gadiem nolemts ievēlēt I. Purēnu un G. Tīrmani. Abu minēto valdes locekļu jaunais pilnvaru termiņš sāksies 2008. gada 14. februārī, kad darbu akciju sabiedrībā "Latvijas kuģniecība" uzsāks arī no jauna ievēlētie valdes locekļi Andris Linužs un Raivis Veckāgans. LK valdes priekšsēdētāja amatā turpinās strādāt Imants Sarmulis.

2008. gada 13. februārī valdes locekļu, kā arī pirmā viceprezidenta un viceprezidentes pienākumus beigs pildīt Miks Ekbaums un Solvita Deglava. Pirmā viceprezidenta amatu no 2008. gada 14. februāra ieņems A. Linužs un viceprezidenta amatu – R. Veckāgans. Tādējādi LK valdes skaitliskais sastāvs paliks nemainīgs un to pārstāvēs pieci augsti kvalificēti speciālisti kuģošanas, finanšu un juridisko jautājumu jomā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu