Kolāts kopumā apmierināts, kā izdevies saglābt radio

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts kopumā ir apmierināts ar to, kā viņam izdevies saglābt situāciju sabiedriskajā radio, kad tas gandrīz bija maksātnespējas priekšā.

"Bez trakām darbībām un jaunu naudas avotu meklējumiem nevarēja iztikt. No čābīgas, ļoti riskantas situācijas uz maksātnespējas robežas uzņēmums patlaban ir ar zināmiem naudas līdzekļiem kasē un strādā," ceturtdien laikraksta "Diena" pielikumā "Izklaide TV" publicētā intervijā saka Kolāts.

Viņš norāda, ka radi neesot bijis tālu no tā, lai tas būtu jāslēdz, vai arī būtu jāatstāj tikai viens kanāls. Taču, pateicoties arī kolektīvam, kurš bija gatavs aiziet uz mēnesi bezlgas atvaļinājumā, izdevies "izlīst uz nullēm" un par to arī Kolātam bijis gandarījums.

"Taču pēdējā laikā vairs tādu gandarījumu nejutu. Vismaz paldies kāds būtu pateicis. Dažreiz tas piegriežas," teica ilggadējais LR ģenerāldirektors.

Vēl vecajā amatā Kolāts grib paspēt sakārtot atalgojuma sistēmu Latvijas Radio, kā atalgot par labu materiālu sagatavošanu, par virsstundām.

Jau vēstīts, ka ilggadējais sabiedriskā radio ģenerāldirektors Kolāts pāries darbā uz sabiedrisko televīziju. Televīzijas žurnālisti viņu ir aicinājuši kļūt par Ziņu dienesta vadītāju. Kolāta pēdējā darba diena radio būs 11.novembris, bet LTV Ziņu dienestā viņš varētu sākt strādāt no decembra.

LTV Ziņu dienesta amats atbrīvojās pēc tam, kad septembrī līdzšinējais tā vadītājs Mareks Gailītis iesniedza atlūgumu un pieņēma darba sabiedriskajās attiecībās, neatklājot gan tieši kur.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu