R.E.M. studijā! (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Džordžijas štata Atēnu pilsētas roka leģendas R.E.M. šopavasar ierakstīs 14. studijas albumu.

Plati producēs savulaik izbijis panks Džeknaifs Lī (Jacknife Lee), kas savu vārdu spodrinājis ar U2 albuma "How To Dismantle An Atomic Bomb" un Snow Patrol plates "Final Straw" producēšanu. "Warner Bros" jauno albumu plāno izdot gada beigās.

Nesenie priecēja Latvijas fanus, jauno albumu plāno izdot gada beigās "Warner Bros" paspārnē. "Around the Sun" tika pārdots tikai 232 000 kopijās ASV.

"Es nedomāju radikāla stila maiņu, bet jaunais ieraksts varētu būt nedaudz roķīgāks," atklāja grupas basģitārists Maiks Milzs (Mike Mills). "Man patīk "Around the Sun", taču, ja godīgi, tad rezultātā tas tomēr mums sanāca tāds nedaudz lēnīgs."

Pirmdien R.E.M. tika uzņemti ASV Rokenrola slavas zālē, kur uzstājās kopā ar oriģinālā sastāva bundzinieku Bilu Beriju (Bill Berry), kas grupu 1997. gadā pameta veselības problēmu dēļ.

R.E.M., kas izlaida savu debijas singlu 1982. gadā, pasaules slavu ieguva tikai 1991.gadā ar albumu "Out of Time", kurā bija tādas populāras dziesmas kā "Losing My Religion" un "Shiny Happy People".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu