"Mūsu zelta dziesmai" - otrais pusfināls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Svētdien, 30.oktobrī, šova "Mūsu zelta dziesma" otrajā pusfinālā būs iespēja dzirdēt nākamās vienpadsmit dziesmas, no kurām piecas iekļūs finālā, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

"Mēmo dziesmu" izpildīs Emīls Balceris, šova laikā to pirmo reizi dziedāja Kārlis Būmeisters; Imanta Kalniņa "Dūdieviņš" būs dzirdams Andra Ērgļa interpretācijā (pirms tam aizkustinoši un pārsteidzoši skanīgi ar to uzstājās Elīna Seile). Ivo Fomins uz skatuves kāps ar dziesmu "Ja tu man esi", par kuras skanējumu pirms tam rūpējās Emīls Balceris. Nikolajs Puzikovs svētdienas vakaram gatavo "Pilsētā, kurā piedzimst vējš", kura šovā pirmajā reizē bija uzticēta Andrim Ērglim.

Tas, protams, ir tikai neliels ieskats tajā, ko svētdienas vakaram šova "Mūsu zelta dziesma" otrajam pusfinālam gatavo jaunie mūziķi. Jāatzīst, ka dalībnieki, tuvojoties šova noslēgumam, uztraucas par priekšnesumu gatavošanu un kvalitatīvu skanējumu. Svētdien šova dalībniekiem pievienosies dziedātāja Ginta Krievkalne un vokālā grupa "Framest".

Par intrigu parūpējies šova atbalstītājs Latvijas krājbanka – ir izvēlēta viena dziesma, kurai īpašā kārtā ļauts iekļūt šova pusfinālā. Dziesmas nosaukums tiks atklāts šajā svētdienā, 30.oktobrī TV3 tiešraidē.

Piecas dziesmas, kuras skatītāji šajā svētdienā izvēlēsies kā skanīgākās, emocionālākās un tuvākās, pievienosies finālā jau iekļuvušajām dziesmām "Dzimtā valoda", "Rozā lietus", "Dzīve kā košums", "Tu un es" un "Kad man maziņam".

Ekspertu rindās svētdien būs manāms Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, diriģents Ivars Cinkuss, dziedātājas Ilona Bāliņa un Zane Dombrovska, kā arī citi mūzikas nozares speciālisti.

Šovs "Mūsu zelta dziesma" - svētdien, 30.oktobrī, plkst. 20.40 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu