Taijo Kruzs un Eminems dominē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nigēriešu izcelsmes britu R&B mūzikas producents un dziedātājs Taijo Kruzs (Taio Cruz) šonedēļ spējis iekarot Apvienotās Karalistes singlu topa 1.vietu. Eminems savukārt jau ceturto reizi desmit nedēļu laikā atgriežas 1.vietā albumu topā.

Taijo Kruzs, kas veiksmīgi startējis arī Ziemeļamerikas mūzikas tirgū, ar jaunāko singlu "Dynamite" (skat. video) nostūmis no 1.vietas pagājušās nedēļas līderus - Londonas graima kolektīvu Roll Deep ar "Green Light". Dziesma ņemta no atkārtoti izdotā debijas albuma ar nosaukumu "Rokstarr".

Otrs augstākais jaunums meklējams 5.vietā, proti, 20 gadus vecās R&B un fankī (funky) mākslinieces Katy B singls "Katy On A Mission" (skat. video).

Lasvegasas rokgrupas "The Killers" solists Brendons Floverss (Brandon Flowers), kas 6.septembrī gatavojas laist klajā savu debijas soloalbumu "Flamingo", singlu konkurencē ar jauno "Crossfire" debitē 8.vietā. 29 gadus vecā mūziķa ierakstu producējuši tādi prominenti vīri kā Daniels Lanuā (Daniel Lanois), Stjuarts Praiss (Stuart Price) un Brendans O'Braiens (Brendan O'Brien).

16.vietā ar savu debijas singlu iekļuvusi Pakistānā dzimusī salondžeza un popmūzikas dziedātāja Sāra Džoisa (Sarah Joyce) jeb Rumer. Debijas singls "Slow" (skat. video) ir bijis viens no populārākajiem skaņdarbiem tādās radiostacijās kā "Smooth FM" un "BBC Radio 2".

Ārpus Top20 jauni singli no seriāla "Gossip Girl" aktrises Teilores Momsenas (Taylor Momsen) rokgrupas "The Pretty Reckless", skotu grandžeriem "Biffy Clyro", elektroniskās mūzikas projekta "Stromae", ballīšu meitenes Kešas (Ke$ha), 1980.gadu sekotājiem "Hurts" un brazīliešu mākslinieka Agro Santoša (Aggro Santos).

Albumu konkurencē smagā roka grupa "Iron Maiden" spiesta piekāpties repera Eminema (Eminem) jaunākajam albumam "Recovery".

Londonas roka futūristu "Klaxons" ilgi gaidītais otrais albums "Surfing The Void" tikai numur 10.

Top 10 singli:

1. Taio Cruz – ‘Dynamite’

2. Eminem – ‘Love The Way You Lie’ (feat. Rihanna)

3. Flo Rida Club – ‘Can't Handle Me’ (feat. David Guetta)

4. Roll Deep – ‘Green Light’

5. Katy B – Katy On A Mission

6. Yolanda Be Cool & DCUP – ‘We No Speak Americano’

7. Travie McCoy – ‘Billionaire’ (feat. Bruno Mars)

8. Brandon Flowers – ‘Crossfire’

9. Ne-Yo – ‘Beautiful Monster’

10. B.o.B. – ‘Airplanes’ (feat. Hayley Williams)

Top 10 albumi:

1. Eminem – ‘Recovery’

2. Plan B – ‘The Defamation of Strickland Banks’

3. Iron Maiden – ‘The Final Frontier’

4. Arcade Fire – ‘The Suburbs’

5. Eliza Doolittle – ‘Eliza Doolittle’

6. Lady Gaga - ‘The Fame’

7. Mumford And Sons – ‘Sign No More’

8. The Saturdays – ‘Headlines’

9. Michael Buble – ‘Crazy Love’

10. Klaxons – ‘Surfing The Void

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu