"LA" izdevniecība piedāvā anekdošu krājumu "Dari ko darīdams…"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevniecība "Lauku Avīze" tikko laidusi klajā žurnālista Andra Tiļļas savākto anekdošu izlasi "Dari ko darīdams…" Šajā otrajā anekdošu krājumā autors apkopojis asprātīgākās anekdotes par dažādu profesiju pārstāvjiem.

Uzzināsiet, cik jautri ir juristi, policisti, skolotāji, mākslinieki… Baudīsiet labsirdīgus smieklus par komiskām vai neparastām situācijām, pārpratumiem, par dažādu speciālistu neapdomīgu, nepareizu vai apstākļiem neatbilstošu rīcību. Kam negadās — dzīvē kā anekdotē! Grāmatas vizuālo tēlu veidojis jaunais un talantīgais "Latvijas Avīzes" karikatūrists Gatis Šļūka. Krājums ir tieši laikā — tas jūs iepriecinās ar asprātību, bet ikdienišķo dzīvi vērtīs jestrāku un optimistiskāku!

Ceturtdien, 6. aprīlī, plkst. 18.00 Jelgavas rajona "Nākotnes" kultūras namā viesosies žurnāls "Mājas Viesis", kura žurnālists ir arī Andris Tiļļa. Piedaloties abiem grāmatas autoriem, anekdošu stāstītājiem no Glūdas skolas, putnu dresētājam Andrejam Fjodorovam no Rīgas cirka, jautrā gaisotnē norisināsies tikšanās ar žurnāla lasītājiem un grāmatas atvēršanas svētki. Šis ir autora izveidotais otrais anekdošu krājums, pirmais iznāca pagājušā gada aprīlī ar nosaukumu "Iepūt ļipā!", kurā varējām pasmaidīt par jautrībām dzīvnieku pasaulē.

Anekdošu krājumu "Dari ko darīdams…" var iegādāties visās Latvijas grāmatu tirdzniecības vietās, un tā cena ir 99 santīmi.

Lūk, kāds joks par datorspeciālistiem: Datorists krīt no 16. stāva un domā: "Ai, kā tagad derētu uzkārties!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu