Notiks diskusija par vēlēšanu reformas nepieciešamību (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.10.30 "Biznesa augstskolā Turība" notiks politologa un filozofijas doktora Aksela Reca publiskā lekcija "Reformas Saeimas vēlēšanu sistēmā".

Lekcijas iniciators un autors aicina lekcijas apmeklētājus piedalīties diskusijās lekcijas laikā, lai skaidrotu savu nostāju reformu jautājumā.

Publiskās lekcijas mērķis ir raisīt plašākā sabiedrībā diskusijas par Latvijas vēlēšanu sistēmas reformu nepieciešamību. "Līdz šim, analizējot daudzu valstu politiku, esmu saglabājis pārliecību, ka Latvijas vēlēšanu sistēma ir viens no labākajiem demokrātisko valstu piemēriem. Jā, sabiedrība ir neapmierināta ar politiskajiem procesiem Latvijā, taču straujas izmaiņas situāciju varētu tikai sarežģīt," norāda Recs.

Recs ir politologs ar lielu pieredzi akadēmiskajā darbā. Būdams vācietis, kā vieslektors viņš ir strādājis vairākās augstskolās Baltijā. Šobrīd Recs ir biznesa augstskolas "Turība" Komunikācijas zinātņu katedras lektors.

Lekcija notiks augstskolas C korpusa 214.auditorijā, pastāstīja biznesa augstskolas "Turība" sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Blaune.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu