Tyga pastāsta, kā viņam liek justies gadu starpība ar Kailiju Dženeri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Reperis Tyga kopš attiecību sākšanas ar astoņpadsmit gadus veco realitātes šovu zvaigzni Kailiju Dženeri saņem nemitīgu kritiku Kailijas vecuma dēļ, pāris sāka satikties, kad meitene vēl bija nepilngadīga. Reperis beidzot runā par gadu starpību un to, kā tā viņam liek justies.

Radio intervijā reperis Tyga paziņojis, ka saņēmis daudz negāciju tieši viņa mīļotās sievietes vecuma dēļ, bet tieši tas iemācījis viņu neuztvert kritiku un laist gar ausīm visu negatīvo, koncentrējoties uz pozitīvismu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Tyga paziņojis, ka seko Dievam un Dievs liek uz visu raudzīties no gaišās puses, viņš mīl jauno sievieti, un vecuma starpība ir tikai tas, ar ko jātiek galā un viss.

Divdesmit sešus gadus vecais reperis arī atklājis, ka neizjūt gadu starpību un uzskata Kailiju par līdzvērtīgu partneri.

Kailija var palīdzēt māksliniekam kādā konkrētā jomā, kurā ir vairāk pieredzējusi, un viņš var palīdzēt viņai jomās, kurās tam lielāka pieredze.

Tyga uzskata, ka galvenais ir, ka viņš redz un zina, kāda persona ir Kailija, un viņa redz viņu un saprot, kāda persona ir viņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu