Klubā "Nautilus" viesosies Lietuvas dīdžejs Mindaugelis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 25. janvārī, pasākuma “Riga Original” otrajā daļā klubā Nautilus, viesosies viens no absolūtajiem Baltijas klubu publikas favorītiem Dj Mindaugelis (Lietuva).

Mindaugelis ir izcils mūsdienu lietuviešu dīdžejs un producents. Viņš dīdžejo kopš 14 gadu vecuma un savas 13 gadu bagātās karjeras laikā ir saņēmis vairākas nozīmīgas Lietuvas deju mūzikas balvas nacionālā mērogā. Viņš ir bijis līdz šim visu populārāko Lietuvas deju mūzikas projektu līdzautors, no kuriem populārākie, bez šaubām, ir „Nokia Plugin" un "Pure Future". Mindaugelim, kurš nekad nav baidījies eksperimentēt ar stiliem, otrais solis un noteikti svarīgākais ceļā uz slavas augstumiem bija pirms 8 gadiem, kad tīri nejauši par savu skatuves partneri ieguva otru Lietuvas nevainojamāko skatuves figūru – Mariu Ivanoff, ar kuru vēlāk kopā arī izveidojās brendīgais M&M.

Viņa ieguldījums Lietuvas deju kultūras attīstībā pēdējo 10 gadu garumā joprojām ir grūti aptverams. Viņš ir populārākais publikas dīdžejs Lietuvā, bet viņa menedžētais Klaipēdas klubs "Global" (www.globalclub.lt) kļuvis par kulta klubu daudzām Rietumu deju mūzikas zvaigznēm. Patiesi jābrīnās, kā Mindaugelis (kurš pēdējā laikā Rīgā uzstājas ekskluzīvi 1-2 reizes gadā) joprojām savās uzstāšanās reizēs spēlē ar tādu pašu aizrautību kā pirms gadiem diviem... trim... pieciem.

Mindaugeļa talanta cienītāju vidū ir daudz pazīstamu pasaules dīdžeju, tai skaitā James Zabiela, Ricky Ryan aka Can Costa, Stu Hirst, Paul Rogers un citi.

"Riga Original" savā otrajā pasākumā turpinās pulcēt oriģinālākos Rīgas klubu vides personāžus un veidot ballīti starp apmeklētājiem un dīdžejiem. Pirmie divi ”Riga Original” pasākumi notiek ar nedēļas starplaiku, lai kluba apmeklētāji varētu ar tiem iepazīties daudz intensīvākā gaisotnē. Atklāšanas pasākumu 18. janvārī ar Ed De Dano uzstāšanos apmeklēja ap 600 cilvēku, kas tukšajam janvāra periodam ir atzīstams rādītājs, apstiprināja klubs Nautilus.

Neapšaubāmi, visu laiku jaunākā, un iespējams, veiksmīgākā Lietuvas dīdžeja vārds vienmēr licis runāt par Lietuvas klubu kultūras spēku. Pēdējos gados katra viņa uzstāšanās Rīgā ir bijusi notikums ar lielo burtu. Mindaugelis - jaunās pasākumu sērijas RIGA ORIGINAL otrajā daļā klubā Nautilus (Kungu ielā 8). Sākums plkst. 23.00.

Papildu info:

www.discorecords.lv

www.myspace.com/djmindaugelis

www.nautilus.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu