Millers: «Svarīgi, lai Justs nesaslimst ar zvaigžņu slimību»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uzvara Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā «Supernova 2016» un iespēja pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā dziedātājam Justam Sirmajam ir loterijas biļete, kurā viņš ir ierakstījis laimīgo kombināciju, un viņam šī loterijas biļete tagad jāattaisno, pauda producents Juris Millers.

Viņš sacīja, ka no konkursa «Supernova 2016» fināla dziesmām Sirmā izpildītā dziesma «Heartbeat» bija eksportspējīgākā un tāda, par kuru varēja balsot bez sirdsapziņas pārmetumiem. Tomēr ir jāsaprot, ka starptautiskajā konkursā sacensība būs nežēlīgi smaga, jo tajā pašā stilistikas segmentā, kurā dziedātājs laužas iekšā, būs tāds zināms dziedātājs kā Sergejs Lazarevs, kurš jau teju 20 gadus ir plaši pazīstams, un, visticamāk, lietuvieši starptautiskajam Eirovīzijas konkursam izvirzīs Doniju Montelu, kurš jau 2012. gadā, piedaloties starptautiskajā Eirovīzijas konkursā, ieguva ceturto vietu.

«Cīņa Zviedrijā nenoliedzami būs daudz smagāka, nekā kāds spēj iedomāties,»

sacīja Millers.

Producents minēja, ka Justu pirmo reizi dzirdējis pirms aptuveni diviem gadiem, kad viņu kā dziedātāju vēl gandrīz neviens nepazina. «Skatoties, kā viņš tagad uzstājās, liekot roku uz sirds, varu teikt, ka puisis ir ļoti progresējis. Nenoliedzami, ka pozitīvs moments ir tas, ka ar «Supernova» palīdzību sabiedrība viņu ir iepazinusi. Nenoliedzami, viņš sevi ir pieteicis pietiekoši spēcīgi, ja viņš to izmantots, tad dzīvē viss būs kārtībā,» akcentēja producents.

Millers uzskata, ka svarīgi, lai jaunais dziedātājs nesaslimst ar zvaigžņu slimību. «Tas, ka ir gūta uzvara nacionālajā atlasē ar dažu balsu pārsvaru pār, es viņus sauktu par protesta balsotājiem, nevis «Catalepsia» faniem, tas nedod pamatu domāt, ka visa pasaule griezīsies ap viņu,» viņš piebilda.

Producents akcentēja, ka tagad dziedātājam un viņa komandai ir pats lielākais izaicinājums. Atlikušie mēneši katru dienu līdz lielajam konkursam būtu jāpavada citā valstī, citā pasākumā un citā televīzijas pārraidē, iepazīstinot ar sevi un savu dziesmu. Tas ir melnais darbs, kas jāizdara. Pēc Millera domām, šis vienmēr ir bijis Latvijas mūziķu vājais punkts un līdz šim veiksmīgākā promo kampaņa bijusi dziedātājai Marijai Naumovai.

Lielajā Eirovīzijas konkursā Sirmajam būs ļoti jāpacenšas, lai izceltos uz līdzīgo fona. «Lai kā viņam pašam tas nepatiktu un lai kā viņš mēģinātu distancēties, viņu salīdzinās ar iepriekšējā gada konkursa uzvarētāju, jo dziesmas ir līdzīgā noskaņā, līdzīgā formātā un abi izpildītāji ir jauni puiši ar izteiksmīgu skatienu, kas strādā uz noteiktām auditorijas grupām.

Tomēr ir jāatceras, ka nekad iepriekšējā gada uzvarētāju formula nav nostrādājusi otrreiz, tādēļ es negribētu likt tik milzīgas cerības, kādas visi ap Justu ir uzbūruši,»

pauda producents.

Atzinību viņš pauž jaunajam dziedātājam par to, ka viņš vakar no konkursa «Supernova 2016» finālistiem bija vienīgais, kurš strādāja uz televīzijas kamerām, jo Eirovīzija ir televīzijas konkurss. Millers uzskata, ka Sirmajam ir labs starta moments, bet tajā pašā laikā viņam ir ļoti, ļoti jāpilnveido sevi, tostarp vokāli, jo ir vietas, kas padodas ļoti labi, un vietas, kurās viņš nejūtas tik labi.

Jau ziņots, ka Justs Sirmais ar Aminata Savadogo sarakstīto dziesmu «Heartbeat», iegūstot 20 725 skatītāju balsis, vakar uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā «Supernova 2016», iegūstot tiesības maijā pārstāvēt Latviju Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā Zviedrijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu