Ventspilī notiks Karlīnes ielas svētki (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 28.augustā, jau otro reizi Ventspilī norisināsies Karlīnes ielas svētki. Šogad pasākums notiks divās daļās - no plkst. 12:00 - 16:30 un no plkst. 18:00 - 22:00. Karlīnes ielas svētku rīkotāji aicinās pakavēties atmiņās, atdzīvināt senus notikumus un sajūtas, kā arī rosinās apmeklētāju izpratni par pilsētas vēsturisko mantojumu un unikalitāti.

Svētki sāksies ar gājienu no Vasarnīcu un Karlīnas ielu stūra tieši plkst. 12:00, kad atvērsies vārti un iela iemirdzēsies sen aizmirstos tēlos, skaņās, krāsās, smaržās un garšās. Visas ielas garumā no Vasarnīcu līdz pat Loču ielai karlīnieši dāvās prieku un jautrību ikvienam - gan Ostgala iedzīvotājiem, gan ciemiņiem.

Tāpat kā kādreiz svētku viesus priecēs kinoteātris "Venta" un restorāns "Baltika", durvis vērs divi foto ateljē - "Pie Jura" un "Pie Gerdas", savus spēkus veiklībā un izdzīvošanas mākā varēs pārbaudīt Karlīnes BUB "Nodzēs gailīt’!", turpat uz ielas Bikšiņcehā, kur uz lieliem galdiem būs audumu baķi un visu laiku šujmašīnas, varēs tikt pie jaunas štātes un piedalīties Karlīnes īpašajā modes skatē "Burda mōden". Vakarā uz noslēgumu ierodies bikšiņceha šortos un nokļūsti VIP zonā! Avižkioskā varēs iegādāties svētku avīzi "Karlīnes Balss" un "visjaunākās" ziņas.

Ikviens varēs piedalīties alejas "Visas tautas savienojieties" aktivitātēs, kur ukraiņu, baltkrievu, ebreju biedrību kolektīvi dziedās, dejos un piedāvās nacionālos ēdienus, savukārt atraktīvajā krodziņā "Polšu ielēja" viesiem dziedās krogus meita Chilli un spēlēs akordeonists Kaspars.

Būs arī teātris, grāmatu un plašu tirgotava "Viss par vienu Bonu", dārzeņu bode, kāpostu smēde, zivju pikniks "Aliņš vīriem - zivtiņ’ sievām (vai otrād')", Desu ciems un Sieriņiela, kā arī daudzas citas jautrošanās iespējas.

Mazākos svētku viesus ar spēlēm, gardumiem, dziesmām un jokiem sagaidīs "Bērnu pasaule", kā arī Mini Zoo no Desuciema.

Karlīnes ielās svētku pirmās daļas noslēgumā plkst. 15:30 visi aicināti uz īsti kurzemniecisku sadziedāšanos ar ventspilnieku lielkori un solistiem Loriju Cinkusu, Aivaru Krancmani, Chilli, Emīlu Balceri, Mārtiņu Grunti, Madaru Grēgeri un Reini Reimani, bet vakara cēlienā - plkst. 18:00 - uz sadancošanos kopā ar grupu "Roja" un "Retro disko" saldo 70. un 80. latviešu un ārzemju hitu ritmos. Būs arī īpašais viesis - "Pugačova".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu