Grupa "Odis" apvienojas dalībai festivālā "Oldschool Party 2006"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vairāk nekā 10 gadu pārtraukuma atkal apvienoties nolēmusi viena no populārajām 80. gadu beigu un 90. gadu sākuma grupām "Odis", lai šovasar piedalītos Saldū gaidāmajā festivālā "Oldschool Party 2006"

Grupa popularitāti ieguva ar tādiem hitiem kā „Radio, radio”, „Hei, mazā”, „Šodien ārā saulains laiks”, „Shadows and Rain” un savas pastāvēšanas ziedu laikā ieguva visas tā laika galvenās balvas dažādos mūzikas festivālos - "Liepājas dzintarā", festivālā "Jūrmala’93", Sopotas festivālā un daudzos citos. "Odis" ir saņēmis vairāk nekā 20 "Raimonda" balvas dažādās nominācijās, savukārt Arnis Mednis un Raimonds Macats ir saņēmuši Lielo mūzikas balvu par ieguldījumu latviešu mūzikā.

Ņemot vērā tā laika situāciju mūzikas ierakstu un izdošanas jomā, diemžēl lielāko daļu savu dziesmu "Odis" tā arī neierakstīja. Viņu vienīgais izdotais albums ir angļu valodā ierakstītais „Shadows and Rain”, bet pārējās grupas dziesmas atrodas koncertierakstu versijās grupas dalībnieku privātās kolekcijās.

Grupa ir radījusi instrumentālās mūzikas albumu izrādei “Sātana radītā” un aranžējuši un producējuši Raimonda Paula mūziku kinofilmai „Depresija” 1990. gadā.

"Odis" ir sniedzis koncertus Polijā, Vācijā, Austrijā, Dānijā, Krievijā un ASV un uzstājies kopā ar B.B.King un Chaka Khan. Grupu "Odis" visi tās talanta cienītāji varēs dzirdēt jau 10. jūnijā Kalnsētas parka estrādē, Saldū, kad notiks šīsvasaras spicākā ballīte – "Oldschool Party 2006".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu