Māris Gulbis un Aija Edžiņa pamet šovu «Dejo ar zvaigzni»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

TV3 šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki arī 11. marta vakarā priecēja skatītājus ar skaistām dejām un krāšņiem priekšnesumiem. Tomēr kā vienmēr — kādam šovs bija jāpamet, un šoreiz šovs liktenīgs izrādījās Mārim Gulbim un Aijai Edžiņai. Pāri neglāba ne sagatavotais teatrālais uzvedums, ne rūpīgi izvēlētā skatuves atribūtika.

Svētdienas vakarā TV3 šova «Dejo ar zvaigzni» studijā par palikšanu deju maratonā cīnījās vairs tikai seši pāri. Tā bija aizraujoša, grezna un arī grūta cīņa.

Studijā viesojās Allas Duhovas deju studija «Todes» un «Grand Cabare Imperial» mākslinieciskais direktors Leons Zviedris, kas iejutās žūrijas lomā.

Leons Zviedris izcēlās ar īpašu uzvedību, jo savu komentāru laikā vairākkārt cēlās kājās, lai rādītu dejotājiem, kā labāk izpildāma izvēlētā deja. Atšķirīgi izrādījās arī Zviedra vērtējumi, kas svārstījās no 5 līdz pat 10 ballēm. Vai to uztvert kā subjektivitāti? To atainoja šova dalībnieku strīdi ar žūriju, kas studijā radīja īpašu atmosfēru.

Tango ar muskuļu plīsumu?

Svētdienas vakarā šovu atklāja Lauris Reiniks un Aleksandra Kurusova, kuri demonstrēja krāšņu tango. Pāris izpelnījās žūrijas atzinību, kas to ierindoja 2. vietā. Lai gan Reiniks bija guvis traumu — muguras muskuļu plīsumu, viņš spēja parādīt lielisku sniegumu dejā.

Draiskais džaivs

Marija Naumova un Agnis Rūja pārsteidza ar rotaļīgu un draisku džaivu. Pāris skatītājus priecēja ar labi izpildītu deju. Īpaši slavējams ir Marijas Naumovas «cēliens gaisā» — ko tādu vēl nebija rādījis neviens šova dalībnieks.

Elegantais valsis

Elegantie Iveta Feldmane un Valdis Škutāns skaistas mūzikas pavadībā dejoja valsi. Lai arī pāra sniegums bija viens no labākajiem, arī viņi neiztika bez žūrijas kritikas. Iveta Feldmane un Valdis Škutāns kopā ar Mariju Naumovu un Agni Rūju žūrijas kopvērtējumā dalīja 1. vietu.

Arī Normunds Rutulis un Viola Abrāmova dejoja valsi, un viņu sniegums īpaši patika Leonam Zviedrim, kas viņiem vienīgajiem piešķīra 10 balles. Bija neparasti vērot, kā latīniskais pāris dejo valsi. Rutulis atzina, ka viņam šī bijusi grūtākā deja visa šova laikā.

Nestandarta pasadoble

Bargu žūrijas kritiku un viszemāko vērtējumu ieguva Roberto Meloni un Laura Kosīte. Pāris bija atradis netipisku veidu, kā parādīt savu priekšnesumu, un dejas pirmā daļa atgādināja publisku treniņu — Laura mācīja Roberto dejot pasadobli. Lai arī žūrija viņus ierindoja pēdējā vietā ar 19 punktiem, skatītāji pozitīvi novērtēja pāra izdomu, un viņi palika šovā.

Liktenīgais vakars Mārim Gulbim un Aijai Edžiņai

Māris Gulbis un Aija Edžiņa svētdienas vakarā dejoja džaivu, izmantojot teatrālus elementus un skatuves atribūtiku, tā iejūtoties skolēnu tēlos. Mārim Gulbim bija īsbikses, saplēsts krekls un sarkans kaklauts. Aija Edžiņa bija ģērbusies skolnieces formā ar divām bizēm. Pāra izpildītais džaivs bija rotaļīgs un bērnišķīgs, un tajā netrūka sarežģītu un pat akrobātisku triku, ko atzinīgi novērtēja šova žūrija. Tomēr ar to nepietika, lai turpinātu dalību šovā «Dejo ar zvaigzni».

Svētdien noskaidrosies finālisti

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu