t.A.T.u. soliste Jūlija Volkova pieņēmusi islāmu (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas dueta t.A.T.u. soliste Jūlija Volkova slepeni salaulājusies, ziņo Krievijas prese.

Sava jaunā laulātā drauga - 22 gadus vecā biznesmeņa Parviza dēļ Jūlija pārgājusi islāma ticībā. Abu jauniešu romantiskās attiecības ilgušas vairākus mēnešus, taču abu salaulāšanās ir bijis negaidīts pavērsiens.

Pāris iepazinies nejauši kāda kopīga drauga ballītē, aculiecinieki stāsta, ka tā esot bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena. Viss noticis ļoti strauji, līdz mīlnieki nolēmuši salaulāties. Taču, lai to izdarītu, pareizticīgajai Jūlijai bija jāpieņem islāma ticība.

Kā pastāstīja kāda Jūlijas draudzene, abi devušies uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, kur kādā Dubajas mošejā salaulājušies pēc visām musulmaņu tradīcijām.

Pavadījuši nedēļu emirātos, Parvizs un Jūlija devās uz Taizemi un tad uz Indijas okeāna salām, kur tika plānotas kāzas. Viesus, kopskaitā apmēram simtu, uz kāzu norises vietu atveda ar privāto lidmašīnu.

Lai izvairītos no liekas ažiotāžas, saldais pārītis, ierodoties Maskavā, pat noslēpis laulības gredzenus, taču uz šova "Cirks ar zvaigznēm" filmēšanu Jūlija ieradusies kopā ar jauno vīru.

"Mēs tiešām esam vīrs un sieva," laikrakstam "Žiznj" atzinusi pati Volkova. "Taču par savu privāto dzīvi neko daudz nevēlos tagad stāstīt."

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu