Skonto halle nav piemērota hokeja spēlēm (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šādu atzinumu izteica ugunsdrošības inspektori. Rīt vajadzētu sākties jauniešu hokeja spēlēm, taču ugunsdzēsēji tām nedod atļauju. Ar notikumu pavērsienu neapmierinātie hokeja federācijas pārstāvji skaidro, ka šīs spēles varētu pārcelt uz kādu citu halli.

Pārbaudi vajadzēja veikt vismaz divas nedēļas pirms šīm spēlēm, skaidro ugunsdrošības inspektori. Ugunsdzēsēji pēdējās divās dienās hallē ir bijuši bieži viesi. Vēl vakar iepriekšējā pārbaudē inspektori nepieņēma automātiskās ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes sistēmas. Tomēr vēl daudz darba tiek veikts steigā, un tas nozīmē, ka ne vienmēr strādnieki ievēro ugunsdrošību.

Pārveidotā halle ir paredzēta aptuveni 6500 apmeklētāju. Pretēji halles vadībai ugunsdzēsēji uzskata, ka šobrīd tā nav gatava uzņemt hokeja līdzjutējus.

Inspektori skaidro, ka ugunsdrošības nepilnību pamatā ir neapmierinošie evakuācijas ceļi. Izdzirdot par halles ugunsdrošības nepilnībām, pasaules hokeja čempionāta organizatori ir gatavi pārlikt spēles uz citu halli. Tomēr halles pārstāvji līdz pat pēdējam brīdim ir noskaņoti pozitīvi, viņi ir pārliecināti, ka halle ir pilnībā gatava jauniešu hokeja spēlēm.

Visbeidzot vairāku stundu apspriede tomēr noved pie abpusēji labvēlīga inspektoru lēmuma – spēļu laikā drīkst būt tikai 500 apmeklētāji un ēkā jābdežurē ugunsdzēsējam. Pirms lielā čempionāta sākšanās hallē veiktos uzlabojumus inspektori pārbaudīs pēc divām nedēļām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu