"Hamlets" uzņems jaunus dalībniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

„Hamlets” izsludina dalībnieku uzņemšanu jaunajā mācību grupā. Studijā, kura darbojas jau kopš 1998. gada, jums būs iespēja apgūt skatuves runu, kustību un specifisko psiholoģiju, kā arī, protams, būs praktiskās nodarbības skatuves darbībā. Pirmā nodarbība 8. septembrī pl. 16:30.

Kādreizējie audzēkņi šobrīd darbojas profesionālajos Latvijas teātros, strādā kino un TV industrijā, paši veido savas šovprogrammas. Nesenākos studijas mācību dalībniekus varat ieraudzīt darbībā, atnākot uz mūsu teātri Jāņa sētā 5 kādā no sezonas trešdienām – sekojiet afišai mājaslapā www.hamlets.lv!

Rolands Zagorskis (studijas vadītājs): „Teātra studija palīdzēs jums  saskarsmē ar sabiedrību, mazinot dažkārt esošo  nedrošību uzstāties publikas priekšā, bet, ja esat nolēmis savu dzīvi saistīt ar teātri, kino vai TV, arī tad mūsu  studija lieti noderēs. Lai spēlētu klavieres, vispirms ir jāapgūst, piemēram, ar ko atšķiras melnie taustiņi no baltajiem. Tāpat arī teātrī ir savi likumi, knifi un nianses.”

Ja esat jau uzstājies publikas priekšā un nebaidāties no tā, bet esat pat izlēmis darboties teātra virzienā, arī tad mūsu studija būs noderīga. Lai spētu kļūt par profesionālu aktieri, cilvēkam ir nepieciešams ne tikai dabas dots talants, bet arī zināšanas par skatuves mākslas likumiem un noteikumiem – mēs varam palīdzēt tās apgūt. Nāciet un piedalieties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu