Klubā "Essential" uzstāsies dziedātāji Igo un Ella (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 14.jūnijā, klubā "Essential" notiks jau devītais dzīvās mūzikas koncerts visai ģimenei, kurā šoreiz uzstāsies dziedātāji Igo un Ella, informēja "Platforma Music" sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka.

Igo koncerts iecerēts kā retrospekcija dziedātāja 30 gadiem uz skatuves, kas kopš pagājušā gada rudens tikuši plaši atzīmēti ar koncertiem visā Latvijā.

Koncertā Igo izpildīs dziesmas no sava jubilejas albuma - labāko dziesmu izlases "Spēle", savukārt Ella - dziesmas ne tikai no sava albuma "Welcome To The Club", bet arī populāras dziesmas no aizgājušajiem laikiem.

Koncerta šovu papildinās dejotājas no "Dance De Lux".

Ikviens un īpaši tie, kas svētdienas pavada galvaspilsētā, ir aicināti klātienē vērot Igo un Ellas koncertu - televīzijas ierakstu klubā "Essential" plkst.14.30 un plkst.20. Uz dienas koncertu bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja ir bez maksas, darbosies bērnu istaba, kur mazuļus izklaidēs Pepija no "Ballītes bērniem", informēja Penka.

Svētdienās koncertus var vērot interneta tiešraidē mājaslapā "www.platforma.lv", kā arī piektdienās plkst.20 Latvijas Mūzikas kanālā.

Līdz šim nofilmēti jau astoņi koncerti, kuros piedalījušies "Otra puse", "The Hobos", "Dzelzs vilks", Liene Šomase, Yana Kay un Intars Rešetins, "Melo-M", Aigars Voitišķis, "Putnu balle" un "Iļģi".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu