«Dedpūls» turpina dominēt. «Ēģiptes dievi» izgāžas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mitoloģiskā lielbudžeta filma «Ēģiptes dievi» («Gods of Egypt»), kuras budžets ir 140 miljoni dolāru, Ziemeļamerikas kinoteātru topā startējusi ļoti nesekmīgi. Tikmēr līdere jau trešo nedēļu pēc kārtas - supervaroņu filma «Deadpool» (Dedpūls).

«Deadpool» trešās nedēļas kases ieņēmumi no biļešu tirdzniecības Ziemeļamerikas kinoteātros sasnieguši 35 miljonus ASV dolāru.

Komiksu kompānijas «Marvel» filmā galveno lomu spēlē kanādiešu aktieris Raiens Reinoldss (Ryan Reynolds). Viņš atveido specdienesta aģentu, kurš zinātniskā eksperimentā ieguvis spēju sadziedēt savus ievainojumus.

Kino kritiķu atsauksmes par filmu un Reinoldsa tēlojumu lielākoties ir pozitīvas.

Kinolente jau tikusi aizliegta Ķīnā. Kinostudijas parasti cenšas izpildīt pasaules otrā lielākā filmu tirgus cenzoru prasības, taču šoreiz vardarbīgo un seksuāli atklāto ainu izņemšana neļautu pilnībā saprast kinolentes sižetu.

Raiens Reinoldss (Ryan Reynolds) filmas "Deadpool" pirmizradē
Raiens Reinoldss (Ryan Reynolds) filmas "Deadpool" pirmizradē Foto: AP/Scanpix

Tikmēr krāšņā fantastikas filma «Ēģiptes dievi», kurā vienu no galvenajām lomām atveido skotu kinozvaigzne, episku varoņdrāmu meistars Džerards Batlers, ir Senās Ēģiptes mitoloģijas iedvesmots piedzīvojumu stāsts, kas vēsta par skarbu cīņu par cilvēces nākotni, kurā iesaistās gan mirstīgie, gan dievi.

Filma iekasējusi vien 14 miljonus.

Anotācija: Noraudzījies uz sāpēm un haosu, kas valda visapkārt, kāds vienkāršs mirstīgais vārdā Bleks izlemj doties briesmu pilnā ceļojumā, lai atpestītu pasauli no varmākām un izglābtu savu mūža mīlestību. Lai spētu īstenot cēlos nodomus, Blekam jānodrošinās ar varenā dieva Hora palīdzību cīņā pret nežēlīgo tumsas dievu Setu. Tieši tumsas dievs ir vardarbīgi pārņēmis Ēģiptes valdnieka troni un iedzinis reiz tik plaukstošo impēriju haosā un konfliktos. Episkais karš pret Setu un viņa līdzskrējējiem prasa drosmi un upurēšanos gan no dieviem, gan mirstīgajiem, taču tikai tā viņi var gūt uzvaru izšķirošajā cīņā.

3. vietā - studijas «DreamWorks Animation» jaunā animācijas filma «Kung Fu Panda 3». Iekasēti 9 miljoni.

Anotācija. Atradis savu sen pazudušo tēvu, Po dodas uz slepenu vietu, kuru dēvē par pandu paradīzi, lai satiktu savus jautros sugasbrāļus. Taču drīz vien līdz viņiem nonāk ziņa par ļaundari Kaju, kurš sācis metodiski iznīcināt visus Ķīnā mītošos kung fu cīņas meistarus. Po jāizdara neiespējamais - īsā laikā jāiemāca saviem neveiklajiem draugiem visi cīņas mākslas noslēpumi, lai jaunizveidotā kung fu pandu komanda stātos pretī Kajam.

Latvijas kinoteātros filmu demonstrēs no 18. marta.

Pie jaunumiem jāmin sporta drāma «Eddie the Eagle» (6,3 miljoni) un krimināltrilleris «Trauksmes signāls 999» («Triple 9»), kurā galveno lomu spēlē Vudijs Harelsons («Bada spēles», «Krāpšanas ilūzija») - 6,1 miljons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu