Iepazīsti "Dejo nost!" dalībniekus (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Vairs tikai mēnesis atlicis līdz pozitīvo emociju šova Dejo nost! sākumam, kurā uz strīpas stāsies vienpadsmit dalībnieki, lai dejotu un tievētu. Parādi vadīs Baiba Sipeniece-Gavare, un dalībniekus ik nedēļu vērtēs taisnīga žūrija. Visiem šova dalībniekiem piemeklēti deju partneri, drīzumā gaidāmi pirmie mēģinājumi deju zālē un satikšanās ar treneri sporta zālē.

Tagad, īsi pirms šova sākuma nevienam no dalībniekiem nav izdevīgi uzsākt tievēšanu, jo pirmās pārraides laikā notiks visu svēršana un iegūtais cipars būs atskaites punkts, vērojot, kā norit atbrīvošanās no liekiem kilogramiem šova laikā.

Šovā kopumā piedalīsies sešas daiļā dzimuma pārstāves un pieci kungi, lielākā daļa dalībnieku ir no Rīgas, bet ir arī Balvu un Smiltenes pārstāvji. Visi kā viens ir apņēmības pilni cīnīties par galveno balvu – 100 latiem par katru nomesto kilogramu.

Uz strīpas stāsies dāmas: Aija Stīpniece, kuras ikdiena saistās ar tirgošanos, ar deju studijas Soul of Dance direktoru un horeogrāfu Kārli Grīnertu; pavāre Sarmīte Prule un profesionāls deju virtuozs Deniss Tumakovs; Sandra Caune, kura aizrāvusies ar vēderdejām, un partneris Gints Dancītis; gaisa balonu fane Linda Lēruma duetā ar Rolandu Šteinbergu, kurš jau vairāk nekā deviņus gadus dejo salsu; smilteniece Elīna Kukule ar Oskaru Rancevu, kurš ar sporta dejām nodarbojies 12 gadus; Ekonomikas ministrijas Tūrisma nodaļas vadītāja Marina Paņkova ar dejotāju un kustību konsultantu, pedagogu Mārtiņu Etkinu.

Kungu vidū būs neatlaidīgais Andis Gulbis un partnere Sigita Gailīte; brīvmākslinieks Raimonds Ilgavizis ar simpātisko sporta deju pedagoģi Vitu Jaroščuku; bezdarbnieks grāmatvedis Ģirts Zelmenis duetā ar šarmanto deju pasniedzēju Baibu Lazdiņu; Ritvars Božs no Balviem un Simona Anaņička, deju studijas Soul of Dance vadītāja un horeogrāfe; un pavārs Elmārs Tannis ar apburošo Jekaterinu Novokreščnennihu, kuras dejotājas karjera sākusies jau bērnībā. Krāsaini, dažādi un apņēmīgi!

Kā tikt pie lielā laimesta?

Pavisam vienkārši – dejojot un tievējot. Lai tas izdotos, dalībnieki ik nedēļu vaiga sviedros nodosies deju mēģinājumiem, apmeklēs trenažieru zāli, kā arī būs stingrā ārstu un dietologu uzraudzībā. Sestdienas vakarā TV3 ekrānā katrs pāris skatītājiem sniegs pirms tam sarūpēto deju, kuru vērtēs žūrija trīs cilvēku sastāvā, vērtējot to ar atzīmi no 1 līdz 10. Rezultātu ietekmēs arī cipars, kas liecinās par nedēļas laikā nomestajiem kilogramiem; summējot vidējo žūrijas vērtējumu un koeficientu nomestajiem kilogramiem, tiks noskaidrots, kuram ir nedēļas vājākais rezultāts. Šim dalībniekam šovs attiecīgajā nedēļā būs jāatstāj. Un tā ik nedēļu, līdz noskaidrosies labākais. Lai dažādības vairāk, ik nedēļu dalībniekiem būs jāapgūst jauna deja – salsa, afro džezs, funky džezs, tvists, bugi, šeiks un citas. Sākums rādās daudzsološs! Jautājot B.Sipeniecei-Gavarei, vai viņa pati līdz ar dalībniekiem arī grasās sākt stingras diētas un tievēšanas kūri, vadītāja konkrēti neatbild. Atliek vien sekot šovam un to uzzināt!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu