Grodums un Dženija nostiprinās virsotnē (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 līderpozīcijas būtiski nostiprinājis dziedātājas Dženijas Mejas (Jenny May) un "līva" Jāņa Groduma duets. Kopīgi ieskaņotā 1980. gados Latvijā populārā grupas "Metronoms" hita "Nāk nakts" jaunklāta versija saglabājusi 1. vietu.

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , otro nedēļu pēc kārtas pieprasītākā dziesma ir "Nāk nakts", ko jaunās skaņās ierakstījuši Dženija Meja un Jānis Grodums. Ideja par šīs dziesmas ierakstu radusies pašai dziedātājai, taču, kad viņa uzmanīgāk iedziļinājusies tekstā, sapratusi, ka vajadzīga arī kāda kārtīga vīrieša balss, kura nodzied tekstu "vai tad nepieskarsies nemūžam neviens pie šīm krūtīm, šīm kājām, šīm gūžām.." Pats Grodums gan neesot bijis stāvā sajūsmā par vārda "gūžas" dziedāšanu... Dziesma atrodama nule klajā laistajā Dženijas otrajā soloplatē.

Ilze Ķuzule
Ilze Ķuzule Foto: TVNET
VietaIzpildītājsAlbums
1.Jenny May & Jānis Grodums"Nāk nakts"
2.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties"
3.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa"
4.Daugavpils Oranžais Koris"Ar Tavu vārdu"
5.Daugavpils Oranžais Koris"Pieklauvē"
6.Jānis Stībelis"Es tikai smejos"
7.Otra Puse"Nakts vai rīts"
8.Yana Kay un Intars Rešetins"Viņa daļa no manis"
9.Lauris Reiniks"Kāpēc Mums Jābremzē" (jaunums)
10.Dzelzs Vilks un Ilze Ķuzule"Harijs" (jaunums)
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Latvijas mp3 Top 10 šonedēļ iekļuvuši divi jauni skaņdarbi, diemžēl no iepriekšējās nedēļas jaunpienācējiem ("Cosmos" un Dženija Meja) pozīcijas saglabājis tikai viens, turklāt Dženijas Mejas (Jenny May) un "līva" Jāņa Groduma duets būtiski atrāvies no saviem sekotājiem. Šonedēļ 9. vietā debitējis televīzijas diktors un dziedātājs Lauris Reiniks ar "Kāpēc mums jābremzē". Dziesma tapusi sadarbībā ar tekstu autoru Mārtiņu Freimani. Abi esot strīdējušies par dziesmas nosaukumu, bet beigu beigās esot uzvarējusi Laura izvēlētā versija. Vietu zemāk jaunums no "Dzelzs Vilka" - aktrises Ilzes Ķuzules dziedātais "Harijs" ņemts no nule klajā laistā "Dzelzs Vilka" jaunākā albuma "Dzelzs Vilka Teātris". Ar jaunām dziesmām mūzikas klausītājus savaldzinājis Atis Auzāns un viņa vadītais Daugavpils Oranžais koris - šonedēļ topā bez jau popularitāti guvušā "Kur Gaismeņa" vēl divi skaņdarbi no nesen izdotā kora diska.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu