Kā «Supernovas» iznākumu komentē eksperti un slavenības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @tomsgrevins

Spraigo cīņu par vienīgo ceļazīmi uz lielo Eirovīzijas finālu Zviedrijā sociālajos tīklos ar tēmturi #ltvsupernova komentēja ne vien fani, bet arī daudzi sabiedrībā labi pazīstami cilvēki, un arīdzan mūzikas eksperti. «Domāju, ka Aminatai jāsper nākamais solis un nākamgad ar viņas sarakstītu dziesmu Latviju Eirovīzijā jāpārstāv @KingCharlesUK,» tā, piemēram, tviterī pēc Justa Sirmā uzvaras raksta kritiķis Uldis Rudaks.

Tikmēr reperis Gacho ir priecīgs par savas koncertgrupas dalībnieka Justa panākumiem.

«Eirovīzijā vienmēr ir risks. Tur ir savs formāts, bet tanī pat laikā var paveikties kādam, kurš šim formātam neatbilst. Tāpat jāatceras, ka ne vienmēr tie, kas iegūst pirmās vietas, kļūst slaveni,» saka komponists Raimonds Pauls. Viņš sacīja, ka Justam pirms došanās uz Eirovīziju vajadzētu piedomāt pie priekšnesuma un izmantot elektronikas sniegtās iespējas, jo tas, kā dziesma tiek parādīta uz skatuves, ir ļoti būtiski. «No Justa visi gaidīs, lai viņš pārspēj Latvijas sniegumu Eirovīzijā iepriekšējā gadā. Lai viņam veicas,» piebilda komponists.

Dzejnieks Toms Treibergs domā, ka labākais šajā šovā ir LTV7 surdotulks! «Bravo!» viņš tvīto

«Lai izdodas, Just Sirmais! Turies! Turēšu īkšķus!» tviterī raksta dziedātāja Samanta Tīna, kura pirms nedēļas skandalozi izstājās no turpmākās cīņas «Supernovā».

«Būs labi! Justs Zviedrijā «noraus jumtu«! ;) Lai izdodas!» novēl bijušais grupas «Ēnas» solists Lauris Valters.

Producents Juris Millers uzskata, ka Justam vēl daudz jāstrādā.

«Justs LV Eirovīzijā uzvarējis. Ne velti pērn Dziesmu svētku estrādē tik skaļi skanēja: Justs, Justs, Justs!» tā raksta TV diktors Arnis Krauze.

Jau ziņots, ka «Supernova 2016» finālā ar Aminatas dziesmu «Heartbeat» uzvarēja Justs, izcīnot arī iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā, kas notiks Stokholmā.

Finālā par uzvaru sacentās kopumā četri dalībnieki – grupa «Catalepsia», duets «MyRadiantU», Justs un Marta Ritova. Otro vietu ieguva grupa «Catalepsia», trešo vietu ieņēma duets «MyRadiantU» bet ceturtajā vietā ierindojās Marta Ritova.

Pēc katras uzstāšanās žūrija, kuras sastāvā bija Ieva Kerēvica, Kaspars Roga, Guntars Račs un Intars Busulis, komentēja priekšnesumu, dziesmu un tās izredzes uz starptautiskās skatuves, taču žūrija šoreiz vairs rezultātu neietekmēja – uzvarētāju noteica tikai skatītāju balsojums pa telefonu un internetā.

Žūrijas pārstāvis Guntars Račs par finālu sacīja: «Man prieks, ka bija reāla cīņa,» savukārt Intars Busulis uzvarētājam novēlēja piepildīt mūsu visu sapņus un uzvarēt «Eirovīzijā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu