"DDC" spēlēs džeza un fanka apvienība "DP5tet"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 26.augustā, plkst.21 "Dirty Deal Cafe" notiks džeza un fanka apvienības "DP5tet" koncerts "Concept of Funk", iinformēja pasākuma rīkotāju pārstāve Agnese Āboliņa.

Kvintets "DP5tet" ir viens no Latvijas aktīvākā un atraktīvākā džezmeņa Denisa Paškēviča projektiem. "DP5tet" mūziķi spēlē oldscool funk un jazz funk ritmos, muzikāli sarunājoties gan viens ar otru, gan ar skatītājiem. Katrs instruments pilda savu uzdevumu, un visi kopā nonāk pie spēcīga ritmiska grūva.

Pasākuma rīkotāji aicina apmeklētājus ņemt līdzi savus mūzikas instrumentus, jo pēc koncerta ikviens interesents varēs kāpt uz skatuves un nodoties muzikālai improvizācijai.

Mūziķi "Dirty deal Cafe" telpās spēlēs atkārtoti.

"Jau pēc pirmā koncerta agrā pavasarī sapratām, ka "Dirty Deal" un Deniss Paškevičs ar grupu sader kā podiņš ar vāciņu, tāpēc esam vienojušies par regulāriem modernā džeza pasākumiem, kā arī vienu reizi mēnesī mazliet brīvākām un plašākai publikai saprotamākām fanka naktīm," piebilst Āboliņa.

Ieejas maksa pasākumā būs trīs lati, taču mūziķiem un muzikantiem, kam līdzi savi instrumenti, ieeja būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu