Pretendenti uz gada "Zelta avenes" balvām (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien Holivudā tika paziņoti pretendenti uz 28.gadskārtējām "Zelta aveņu" balvām, kas tiek piešķirtas par gada sliktākajiem "sasniegumiem".

Pretendentu skaitā šogad ir tādas zvaigznes kā Adams Sendlers, Lindsija Loena un Edijs Mērfijs par darbu filmās "I Now Pronounce You Chuck & Larry" ("Pasludinu jūs par Čaku un Leriju"), "I Know Who Killed Me" ("Es zinu, kurš mani nogalināja") un "Norbit" ("Norbits").

Turklāt Loena un Mērfijs pamanījušies tikt nominēti divas reizes vienā un tajā pašā kategorijā divreiz - Sliktākā aktrise / aktieris un Sliktākais ekrāna pāris (Loena ar Loenu un Mērfijs ar Mērfiju) - par filmām, kurās viņi atveidojuši divus vai vairāk tēlus.

Trilleris "I Know Who Killed Me", kurā Loena tēlo psihiski saistītas dvīnes, "viņas zvaigznei izrādījies tikpat bīstams, cik ikviena mašīna, ko viņa iebraukusi grāvī", sacīja Džons Vilsons, kurš vada grupu, kas parodē ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars", godinot gada sliktākos sasniegumus.

"Norbit", ko Vilsons nodēvējis par "komēdiju bez smiekliem", Mērfijam atnesusi veselas piecas "Zelta aveņu" nominācijas. Komiķis tajā tēlo Norbitu, viņa adoptēto tēvu aziātu un milzīgi resno draudzeni.

Sarakstu noslēdz "I Now Pronounce You Chuck & Larry", kurā komiķis Adams Sendlers un Kevins Džeimss izliekas par partneriem-gejiem, lai saņemtu medicīniskos pabalstus.

"I Know Who Killed Me" saņēma kopumā deviņas nominācijas - Sliktākais ekrāna pāris (Loena / Loena), Sliktākā filma, Sliktākā šausmu filma, Sliktākais scenārists, Sliktākā jaunā versija / pakaļdarinājums, Sliktākā otrā plāna aktrise (Loena) un Sliktākā aktrise (Loena).

Tai uz pēdām min "Norbit" un "I Now Pronounce You Chuck & Larry", kurām katrai "draud" astoņas "Zelta avenes".

Uz "Zelta aveni" par sliktāko filmu vēl pretendē filma "Bratz" ("Bracas"), kas veidota pēc populārām lellēm, un visas četras galveno lomu atveidotājas iekļautas kā viena nominācija sliktākās aktrises kategorijā, kā arī filma "Daddy Day Camp" ("Trakā nometne"), kurā galveno lomu atveido "Oskara" laureāts Kuba Gudings, jaunākais.

Sliktākā aktiera kategorijā uz balvu vēl pretendē Nikolass Keidžs par savām lomām filmās "Ghost Rider" ("Rēgu bruņinieks"), "National Treasure: Book of Secrets" ("Nacionālie dārgumu: Noslēpumu grāmata") un "Next" ("Pareģis") un Džims Kerijs par filmu "The Number 23" ("Skaitlis 23").

Savukārt sliktākās aktrises kategorijā Loenai, Loenai un "četrām vienā" pievienojies Daienas Kītones tēlojums filmā "Because I Said So" ("Jo es tā teicu") un Džesika Alba par nepārliecinošo, vājo un vēl vājāko darbu filmās "Awake" ("Nomodā"), "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" ("Fantastiskais četrinieks un Sudraba Sērfotājs") un "Good Luck, Chuck" ("Lai veicas, Čak!").

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu