Apeņu demonstrētāji "Double Faced Eels"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Zilais valis", "Krokodils", "Sex" – šie ir Latvijas skaļākās grupas "Double Faced Eels" singli, ar kuriem, kā viņi paši saka, aicina sabiedrību padomāt par lietām, kuras ir viņiem apkārt.

Grupa sastāv no četriem divkosīgiem zušiem, no kuriem var sagaidīt visu. Par to arī šoreiz!

Marka jeb Mārtiņš Brauns

Iesauka: Zutis Vecums: 23 Grupā: solo, ģitāra Nodarbošanās: bezdarbnieks, kurš cenšas sevi izklaidēt ar dažādām muzikālām aktivitātēm Strādāju: Pasniedzu privātstundas ģitārspēlē, bet nevaru par to skaļi runāt, citādi piesiesies ieņēmumu dienests. Man nav kases aparāta! Mīļākais izteiciens: Zlato glazko! Moto: Vados pēc sava brīvprātīgā gribasspēka.

Čikijs jeb Eduards Zagainovs

Vecums: 21 (palika 11. februārī) Grupā: basģitāra Nodarbošanās: Esmu iesaistījies 301 projektā. Strādāju: Nestrādāju, bet varat piedāvāt darbu. Esmu labs runātājs ar atbildības sajūtu. Mīļākais izteiciens: Ibio! Moto: Būt orkānam gultā, ibio!

Pauls Ķesteris

Vecums: 18 Grupā: bundzinieks Strādāju: Nestrādāju, bet mācos. Mīļākais izteiciens: Čau! Johny the best! Moto: Turēties stipri pie dzīslām un nesaplūst miglā.

Reinis

Vecums: 23 Grupā: ģitāra, vokāls Nodarbošanās: Mēģinu baudīt dzīvi visneiespējamākajās dzīves situācijās. Strādāju: jurists Tieslietu ministrijā Mīļākais izteiciens: Apēd šito! Moto: Turiet līdzi man!

- Kāpēc rādāt plikumus?

Pauls: Darījām to tikai tāpēc, ka Juris Millers (žurnāla Vakara Ziņas redaktors) šausmīgi lūdza. Viņam patīkot zēnu plikumi... Reinis: Apsolīja mūs nepublicēt savā žurnālā, bet gan tikai, lai viņam pašam būtu ko vakarā savā datoriņā apskatīties. Tomēr nopublicēja! Čikijs: Viņš Paulam samaksāja 50 latus, lai viņš parāda pliku dibenu. Un pēc tam savā dzeltenajā žurnālā to nosauca par ģenitālijām. Marka: Ja jau viņam dibens ir ģenitālija, tad ar ko viņš nodarbojas ar seksu? Vai ar dibenu? Mēs savu ģenitāliju izmantojam, lai uzlabotu Latvijas demogrāfisko situāciju, bet viņa ģenitālijas, izrādās, ir dibens. Čikijs: Jurim Milleram vienkārši patīk dibeni, viņš ir pediņš!

- Bet "Vakara Ziņas" jau nav vienīgais žurnāls, kur esat demonstrējuši plikus dibenus?

Reinis: Nedemonstrējām dibenus, bet gan apakšbikšu jaunākos kliedzienus, kas toreiz šķita aktuāli.

- Ko par jūsu izdarībām saka vecāki?

Marka: Kopš mūsu apmatojums ir palielinājies par 3,5 cm, atbildam paši par savu dzīvi. Reinis: Mamma teica: Malacis zēns, labi audzināju, kaut ko jau sāc saprast no apakšbikšu modes! (Visi aizrautīgi smejas.) Čikijs: Labāk, ja nofotografē pliku dibenu, nekā tad, ja zodz šņabi veikalā. Bet ko saka jūsu otrās pusītes? Marka: Mana draudzene ir ļoti saprotošs cilvēks. Turklāt meitenēm jau patīk redzēt zēnu plikumus. Draudzene lepojas, ka viņas drauga dibens ir tik skaists, ka tiek publicēts pat presē. (Ar ironiju.) Reinis: Draudzene teica: Smējos pirmās piecas minūtes, pēc tam šausminājos, cik debili žurnāli iznāk Latvijā.

- Cik daudz draudzenes zina par jūsu izdarībām?

Marka: Cenšamies skuķus neiepīt savās ģelās. Protams, neizbēgama ir viņu klātbūtne lielos, publiskos pasākumos.

- Vai jūs popularizējat homoseksuālismu?

Reinis: Vai tagad arī jūs pārstāvat bulvāra presi? Pauls: Vai tas, ka mēs pieminām vārdu gejs, nozīmē, ka taisām viņiem reklāmu? Nē! Reinis: Tas ir tas pats, kas iemest ķieģeli mazā, mazā dīķītī un skatīties, kas notiks. Mēs par to runājam un skatāmies, kā cilvēki uz to reaģēs un kāds viņiem veidojas viedoklis. Marka: Aicinām sabiedrību padomāt par lietām, kas ir viņiem apkārt. Vai nav gribējies piedalīties Eirovīzijā? Reinis: Mēs labāk nākamgad piedalīsimies Praidā nekā Eirovīzijā. Marka: Noteikti nē!

- Kāpēc tik noraidoša attieksme?

Čikijs: Vienkārši šo pasākumu ignorējam! Marka: Negribam bojāt lietas, kas mums patīk. Eirovīzija ir pārāk labs pasākums tādiem kā mēs.

- Kādās situācijās spējat būt nopietni?

Čikijs: Kad sunītis nomirst uz ielas un brīdī, kad kakā. Marka: Vienīgā vieta, uz kurieni ķeizars iet savām kājā, ir tualete. Mēs ļoti nopietni attiecamies pret to, ko sauc par aizkadra dzīvi tualetē.

- Cik daudz varētu ziedot mīļotā cilvēka dēļ?

Reinis: 3 santīmus. Marka: 2 santīmus. Pauls: 4 santīmus. Čikijs: Dienu varētu nevalkāt cepuri!

- Vai jums ir grūpijas jeb fanes?

Marka: Nav par sevi likušas manīt. Pauls: Parasti visas meitenes cenšas mums piesist kanti beksteidža, bet mums ir ļoti bail, jo var iesēdināt par nepilngadīgo pavedināšanu. Čikijs: Turklāt visādi baciļi staigā apkārt!

- Muļķīgākais, ko esat izdarījuši uz skatuves?

Reinis: Uztaisījuši stulbas sejas izteiksmes. Pauls: Muļķīgākais sanāca Stage Number One pasākuma dalībniekam Filam!

- Ko jūs gribētu sasniegt visi kopā – kā grupa?

Čikijs: Iekraut Varakļānus un pēc tam Mozambiku! Pauls: Izveidot Markam Chilli Picā Markas komplektu – vairāku ēdienu apkopojums (soļanka, pelmeņi ar gaļu un sprite ar citronu). Reinis: Nodibināt DFE biržu, kur man piederētu 99 procenti akciju. Kas svarīgāks – nauda vai mīlestība? Visi kopā: Nauda!

- Kāpēc nauda?

Marka: Par naudu var nopirkt pat baudu. Cilvēks, kuram ir daudz naudas, var nopirkt arī cilvēku, kurš notēlos pat mīlestību. Pauls: Mīlestību izvēlējās Gain Fast puiši, mēs – naudu. Reinis: Par naudu var dabūt gan kokaīnu, gan mauciņas.

- Vai ir kāds rituāls, ko veicat pirms uzstāšanās?

Marka: Paraustām cits citu aiz krāniņa! (Smejas.) Čikijs: Saliekam rokas kopā un pasakām – betons! Pauls: Parasti desmit minūtes pirms koncerta paliekam tikai četratā.

- Novēlējums PUFF lasītājiem.

Visi kopā: Rasā izkapts labāk kož!

Grupas biedri atklāj ko interesantu par Čikiju:

- Ir dienas, kad viņš ietur gavēni. - Mīļš, kautrīgs, pūkains, bet ļoti spēcīgs.

par Paulu:

- Pirmdienās parasti nav mēģinājumos. - Viņš tik ļoti mīl McDonalda pārtiku, ka viņa seja, nevis tas stulbais klauns varētu atrasties uz preces iepakojuma.

par Marku:

- Mīl uzturēties dārgākajos restorānos. - Marka pārguļ tikai un vienīgi ar savu otro pusīti.

par Reini:

- Bieži vien meklē automašīnas atslēgas, kas ir viņam rokās. - Viņam nekad nebūs alus vēders.

DFE VĒRTĒ PAŠI SEVI (10 ballu sistēmā)

Dziedāšana: 2 Dejošana: 9 Celšanās agri no rīta: 5 (divi sliņķi, divi darbarūķi – Reinis un Pauls ceļas agri) Kārtības ieviešana: 1 Naudas ekonomēšana: 11 Auto vadīšana: 9 (īsti rallisti) Meiteņu aplidošana: 10 Melošana: 4

Audio:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu