«Supernovas» finālā izvēlēs Eirovīzijas pārstāvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Televīzijā (LTV) šovakar tiks noskaidrots konkursa «Superonova» uzvarētājs, kam būs iespēja Latviju pārstāvēt Eirovīzijā, informē Komunikācijas speciāliste Digna Škapare. Pēc pērnā gada starptautiskā dziesmu konkursa fināla Austrijā, kurā tika nodrošināts arī tulkojums zīmju valodā, arī LTV izšķīrusies par šādu soli un «Supernovas» finālu svētdien LTV7 kanālā nodrošinās ar surdotulkojumu, lai sacensībai līdzi varētu sekot arī cilvēki ar dzirdes traucējumiem.

Iesildošā raidījuma tiešraide sāksies plkst.21, un tās laikā plānotas sarunas ar šova vadītājiem, žūrijas pārstāvjiem, finālistiem. Fināla tiešraide sāksies pulksten 21.25. Konkursa fināls būs skatāms vairākās platformās - LTV kanālos, konkursa mājas lapā «supernova.lsm.lv», portālā «lsm.lv» kopā ar grupu «Transleiteris», kā arī «Supernovas» fināla tiešraide tiks translēta Eirovīzijas konkursa oficiālajā mājas lapā.

Aizvadītajās trīs nedēļās no 20 dalībniekiem žūrija un skatītāji atlasījuši četrus - «Catalepsia», Martu Ritovu, Justu un duetu «MyRadiantU». Svētdien uzvarētāju noteiks tikai skatītāju balsojums, ko veidos telefonbalsojums un internetbalsojums.

No viena tālruņa numura varēs balsot ne vairāk kā piecas reizes. Tiks nodrošināts arī SMS triecienbalsojums (1 SMS = 5 balsis); īsziņas cena 0,85 eiro. Konkursa mājas lapā «supernova.lsm.lv», reģistrējoties ar sociālo tīklu kontiem «Facebook», «Twitter» vai «Draugiem.lv», nobalsot būs iespējams bez maksas, turklāt to varēs darīt, atrodoties jebkurā pasaules malā, kur vien pieejams interneta pieslēgums.

Eirovīzijas fināls notiks 14. maijā Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā - «Globen Arena».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu