Lužkova vizītes laikā policija aiztur PCTVL deputātu (30)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.pctvl.lv

Šodien Vecrīgā pašvaldības policija nav ļāvusi PCTVL aktīvistiem Rātslaukumā piketēt par Džohara Dudajeva gatves pārdēvēšanu. Rīgas izpilddirektora pārstāvis Uģis Vidauskis informēja, ka dome vakar atteikusi saskaņojumu šādas protesta akcijas rīkošanai Rātslaukumā un ieteikusi to pārcelt uz citu vietu, jo Rātslaukuma apkārtnē Maskavas mēra Jurija Lužkova vizītes laikā esot slēgta gājēju satiksme.

Pašvaldības policijas pārstāve Inese Tīmane Latvijas radio apstiprināja, ka netālu no Rātslaukuma, Mazajā Jaunielā ir aizturēti piketētāji. Kopumā ir aizturētas astoņas personas, taču viņu vārdus kārtības sargi neatklāj.

Savukārt Latvijas radio korespondente Dace Stirāne ziņo, ka aizturēto vidū bija arī Saeimas deputāts Vladimirs Buzajevs. Viņš sēdējis pašvaldības policijas busiņā, bet kāds no kārtības sargiem viņam iepretim acīmredzot rakstījis protokolu.

Arī pats Vladimirs Buzajevs vēlāk telefonsarunā Latvijas radio apstiprināja, ka pašlaik atrodoties policijas autobusā.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu