Pamela Andersone atteikusies no lomas «Pludmales patruļas» filmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kanādiešu aktrise Pamela Andersone atteikusies no lomas jaunā filmā, kas balstīta uz seriālu «Baywatch» («Pludmales patruļa»).

80.gadu beigās Andersone kļuva slavena, pateicoties lomai seriālā par pludmales glābējiem. Viņai bija piedāvāta loma filmā «Baywatch», kura iznāks 2017.gadā. Galvenās lomas kinolentē spēlēs aktieri Zeks Efrons un Dveins Džonsons.

48 gadus vecā Andersone pārraidei «Entertainment Tonight Canada» sacījusi, ka varētu apdomāt nelielu uznācienu filmā, ja tas atšķirtos no viņas spēlētās lomas.

«Es vēl neesmu pilnībā atteikusies, bet es noraidīju man izteikto piedāvājumu,» viņa teica. «Tad jau redzēsim, kas notiks.»

»«Baywatch» bija nozīmīga manas dzīves daļa, un viņi cenšas to godināt. Tas ir liels pagodinājums, ka viņi tik ļoti vēlas tajā redzēt mani,» norādīja Andersone.

Nav zināms, vai jaunajā filmā atgriezīsies kāds no seriāla aktieriem. To vidū bija Deivids Haselhofs, Džīna Lī Nolina un Aleksandra Pola.

Andersone nesen atklāja, ka esot izsolījusi sarkano peldkostīmu no seriāla. «Man tas joprojām der,» viņa atklāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu