Dziedātājas Kešas fani protestē pie «Sony» galvenās mītnes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twiter

Dziedātājas Kešas fani pulcējās pie ierakstu kompānijas «Sony» galvenās ēkas, lai protestētu. Fani rīkoja protesta akciju nedēļu pēc tam, kad tiesa noraidīja mākslinieces iesniegumu lauzt viņas līgumu ar ierakstu kompāniju. Vadoties pēc līguma, ja tas netiks anulēts, zvaigznei, darbojoties ierastajā komandā, jāizdod vēl seši albumi. Keša vēlas lauzt līgumu, pamatojoties uz faktu, ka menedžeris tai nepārtraukti uzmācies un to pat izvarojis.

Foto: twitter.com

Protestētāji ieradās ar plakātiem, kuri aicināja ierakstu kompāniju atbrīvot mākslinieci no līguma. Vēl bez plakātiem faniem līdzi bija «fliteri», kuri ir neizbēgami, runājot par Kešas uzstāšanos vai tēlu.

Foto: twiter

Protesta rīkotāji izteikušies, ka tos atbalsta ne tikai mākslinieces fani, bet cilvēki, kuri uzskata, ka tiek pārkāptas zvaigznes cilvēktiesības, jo «Sony» par viņu runā kā par investīciju, ne kā par reālu personu.

Foto: twiter

Ierakstu kompānija skaidrojusi, ka nevar atbrīvot Kešu no darba ar menedžeri, bet protestētāji tam netic, jo uzskata, ka mūzikas zīmols var atbrīvot Kešu, laužot līgumu ar menedžeri un paturot zvaigzni savā paspārnē.

Kešas pusē ir liela daļa mūzikas industrijas spīdekļu, nu arī fani neklusē un dodas ielās!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu