Aigars Tauriņš “Vasara bumbieros”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevniecība “Lauku Avīze” sērijā “Lata romāns” laidusi klajā pagaidām vēl mazpazīstama rakstnieka Aigara Tauriņa romānu “Vasara bumbieros”.

Romāns “Vasara bumbieros” ir apliecinājums, ka nomaļa pagasta ļaužu ikdienas piedzīvojumus var lasīt aizrautīgi un raksturus tēlot gana dzīvelīgi un pārliecinoši.

Lai jūs izklaidē Klimpānu Noras šerpais raksturs, vietējā kultūras druvas kopēja Putniņu Jūlija nekaitīgās dīvainības, Klimpānu Žaņa meža cietokšņi un dzejnieka Klāva Erlinga vasarīgā aizraušanās ar Klimpānu meitu Rasu!

“Lata romānu” sērijā iznāk jau atzītu un jaunu latviešu autoru saistoša un viegli lasāma oriģinālliteratūra. Izdevniecība “Lauku Avīze” šogad klajā laidusi četrus “Lata romānus” – Mārtiņa Slišāna “Terakotas armiju” un Vaira Ozola “Vienas kļūdas cenu”, Mildas Geidānes romānu “Izrautās saknes”, Aigara Tauriņa romānu “Vasara bumbieros”, drīzumā gaidāms Andra Puriņa “Divu brāļu divas kaislības”. Lata romānus” var iegādāties visās grāmatu tirdzniecības vietās (Ls 1.45) un lētāk abonējot. Pirms izdošanas romāni tiek publicēti “Latvijas Avīzes” lapās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu