"Lavīna" atdzesē "karstās" pīles (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kolorādo "Avalanche" šorīt agri pēc Latvijas laika NHL čempionāta spēlē pārtrauca Anaheimas "Mighty Ducks" sešu uzvaru sēriju un saglabāja līderpozīcijas Ziemeļrietumu divīzijā.

Trešā perioda 14. minūtē uzvaras vārtus gūstot Endrjū Brunetam, "Avalanche" šorīt savā laukumā ar 4:3 sīvā cīņā tomēr pieveica pēdējā laikā ļoti sekmīgi spēlējošo Anaheimas komandu, kurai tas bija pirmais zaudējums pēc sešām uzvarām.

"Avalanche" ar 88 punktiem joprojām ir pirmie Ziemeļrietumu divīzijā un trešie visā Rietumu konferencē - divus punktus priekšā "Mighty Ducks" un Kalgari "Flames".

Brunets šajā spēlē guva pavisam divus vārtus un rezultatīvi piespēlēja, bet pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja arī Brets Maklīns un Brets Klarks. Džo Sakika kontā - trīs rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlases kapteinis Kārlis Skrastiņš šorīt divreiz meta pa "Mighty Ducks" vārtiem, divreiz pats stājās ripas ceļā un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zaudētājiem - vārti un rezultatīva piespēle Somijas izlases līdera Tēmu Selanē rēķinā.

Citu spēļu rezultāti:

Otavas "Senators" - Ņūdžersijas "Devils" 2:3 SO, Kolumbusas "Blue Jackets" - Sanhosē "Sharks" 4:1, Filadelfijas "Flyers" - Toronto "Maple Leafs" 2:3 Fīniksas "Coyotes" - Našvilas "Predators" 5:3, Edmontonas "Oilers" - Minesotas "Wild" 2:3, Monreālas "Canadiens" - Ņujorkas "Islanders" 2:0.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu