Medijs: «Dinamo» vārtsargs Ēriksons atgriezīsies Zviedrijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» šīs sezonas vārtsargs Joakims Ēriksons panācis vienošanos ar savas dzimtās Zviedrijas komandu «Modo», vēsta laikraksts «Aftonbladet».

Šī sezona «Modo» komandai nav bijusi veiksmīga - tā nav atradusi stabilu pirmo vārtsargu un pašlaik nacionālā čempionāta kopvērtējumā ar 43 punktiem 47 spēlēs ieņem tikai 13.vietu starp 14 vienībām.

Kā raksta «Aftonbladet», Ēriksons panācis mutisku vienošanos ar komandu, tomēr līgums tiks noslēgts tikai tad, ja «Modo» saglabās vietu Zviedrijas augstākajā līgā.

Ēriksons 2013.gadā ar «Skelleftea» komandu kļuva par Zviedrijas čempionu. Turpinājumā viņš pievienojās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vankūveras «Canucks» sistēmai, tomēr divu sezonu laikā galvenajā komandā izgāja laukumā tikai vienā mačā. Tāpat viņš bija viens no Zviedrijas izlases vārtsargiem 2014.gada pasaules čempionātā, kas risinājās Minskā.

Pagājušajā vasarā Ēriksons noslēdza līgumu ar Rīgas «Dinamo» komandu un šosezon par vietu sastāvā cīnījās ar čehu Jakubu Sedlāčeku. Ja somu galvenajam trenerim Kari Heikilem favorīts bija Ēriksons, pēc viņa atlaišanas situācija strauji mainījās un kopš 6.janvāra zviedrs aizvadīja tikai vienu pilnu spēli.

Kopā šosezon Ēriksons 34 spēlēs vidēji ielaida 2,42 ripas, atvairot 91,9% pretinieku metienu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu