Kā Holivudā aktieru pāri gatavojas «Oskaru» ceremonijai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mēs visi zinām, ka Holivudā attiecības bieži vien nav noturīgas un ilgs. Taču ko lai dara, ja nepieciešams pavadonis gada lielākajam notikumam Holivudas kino - ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu pasniegšanas ceremonijai? Ir aktieru pāri, kuri spējuši noturēties kopā daudzus gadus, taču daudzi izšķīrušies pirms došanās uz ceremoniju. Piemēram, Maikls Duglass un Ketrina Zeta Džonsa izšķīrās neilgi pirms 2013. gada «Oskariem», lai vēlāk atkal saietu kopā. Breds Pits uz pasākumu ir vedis gan Dženiferu Anistoni, gan Gvinetu Paltrovu, līdz beidzot kopā ar Andželīnu Džoliju kļuva par Holivudas sapņu pāra iemiesojumu. Noskaties sižetu par to, kādi slavenību pāri Holivudā staigā pa sarkano paklāju! 88. «Oskara» ceremonija, kas ir kino industrijas gada centrālais notikums, jau svētdien Losandželosā!

Vairāk par «Oskara» ceremoniju uzzini 360TV «Kino domnīcā» 29. februārī, plkst. 21.00.

«Oskara» balvu nominācijās dominē meksikāņu režisora Alehandro Gonsalesa Injaritu izdzīvošanas filma «The Revenant» («Cilvēks, kurš izdzīvoja»), kas izvirzīta 12 kategorijās. Kā zināms, Injaritu pagājušogad tika atzīts par labāku režisoru, pateicoties kinolentei «Birdman» («Putncilvēks»).

Labākā aktiera kategorijā nominēts galvenās lomas atveidotājs Leonardo di Kaprio, kuram beidzot tiek prognozēta pirmās «Oskara» balvas iegūšana.

Desmit «Oskara» nominācijas ieguvusi zinātniskās fantastikas piedzīvojumu filma «Mad Max: Fury Road» («Trakais Makss: Skarbais ceļš»).

Savukārt filma «The Martian» («Marsietis») saņēmusi septiņas nominācijas. Galvenās lomas atveidotājs Mets Deimons nominēts kategorijā «Labākais aktieris» un tiek uzskatīts par di Kaprio sīvāko sāncensi cīņā par «Oskara» balvu.

Kā jau ziņots, šogad mainīti «Oskaru» pateicības runu noteikumi. Saņemot prestižo kino industrijas balvu, uzvarētājiem atvēlētas 45 sekundes pateicības runai. Tā vietā, lai sauktu kolēģu un ģimenes locekļu vārdus, tie tiks demonstrēti uz ekrāna, un «Oskara» balvas laureāti varēs koncentrēties uz savu runu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu