Irbe un Co izlīdzina finālsēriju (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: theredbulls.at

Austrijas hokeja čempionāta finālsērijā Zalcburgas "Red Bulls" vakar izbraukumā sīvā cīņā pārspēja Villahas "EC Pasut VSV" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca izlīdzinājumu 2-2.

Zalcburgas hokejisti spēles pēdējā trešdaļā prata atspēlēt vienu vārtu deficītu, bet septiņas minūtes pirms mača pamatlaika beigām guva vēl vienus vārtus un izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru ar 4:3.

Pēc neveiksmīgā sērijas sākuma (0-2), rezultāts tagad ir kļuvis neizšķirts 2-2 un "Red Bulls" atkal ir atguvuši sava laukuma priekšrocības - piektais finālmačs un, ja nepieciešams, arī septītais notiks Zalcburgā.

Arī Latvijas izlases vārtsargam Artūram Irbem ir nopelni vakardienas uzvarā. Trešā perioda sākumā pie rezultāta 2:3 viņš atvairīja mājinieku izgājienu viens pret vienu, un jau divas minūtes vēlāk, Irbes spārnoti, zalcburgieši panāca 3:3. Visā spēlē Irbe atvairīja 24 no 27 metieniem.

Finālsērijas piektā spēle ceturtdien notiks Zalcburgas Ledus arēnā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu