Pasaule piesargies! 10 pazīmes, ka tu varētu būt ragana

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Katrā sievietē esot kaut kas no raganas, vēsta senas tautas gudrības.

Vai tā tiešām ir? Te ir apkopotas pazīmes, kuru klātbūtne tavā dzīvē varētu norādīt, ka tevī ir kas raganisks. Neuztver šo uzskaitījumu kā neapgāžamu patiesību. Gan jau īsto patiesību zina tikai pavisam reālas raganas.

Raganai raksturīgās īpašības sadalītas «ārējās» un «iekšējās».

Ārējās pazīmes

1. Interese par dziedniecību un ezoteriku ir svarīga, bet būtiska ir ne tikai tā: astroloģija, ārstniecības augu pārzināšana, darbs ar enerģijām, kristāliem, sakrālā ģeometrija, taro...

2. Mēness un sezonālo ciklu izjušana un ievērošana. Protams, īpaši rituāli mēness ciklos jau ir pašatzītas raganas nodarbes.

3. Daudz melnas un pelēkas krāsas apģērbu. Melns ir sens noslēpumainās sievišķības simbols, savukārt pelēkā krāsa daudzās ezotēriskās tradīcijās saistīta ar gudrību.

4. Ticība maģijai. Dziļa cieņa pret iekšējās un ārējās pasaules vienotību un pretešķību.

5. Biedrošanās ar sev līdzīgām sievietēm un vīriešiem.

Nenāks par ļaunu, ja mājās būs kaķis vai pat divi, jo pastāv uzskats, ka kaķi aizsargā pret ļaunajiem gariem, tāpēc raganām tie bija nepieciešami pavadoņi.

Iekšējās iezīmes

1. Spēja labi un ērti justies tumsā un satikt pašai ar savu ēnu. Pazīt tumsu sevī ir ceļš uz gaismas un spēka apzināšanos.

2. Drosme sekot savām vēlmēm un sapņiem. Ragana spēj būt brīva, atbrīvojoties no spaidiem un pieklājības, sasniegt ilgoto. Par laimi, mūsdienās raganu medības vairs nedraud!

3. Saikne ar savu vulkānisko, spēcīgo seksuālo enerģiju.

4. Sava spēka, gudrības un intuīcijas apzināšanās un pārvaldīšana - šīs īpašības iemieso dievišķo sievišķību. Raganas ieklausās citos, bet galu galā seko savam instinktam.

5. Saziņā ar citām pasaulēm un būtnēm - vai tie būtu dzīvnieki, eņģeļi vai laumiņas.

Materiāla sagatavošanā izmantota «Sievietes gadagrāmata 2016».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu