Lipīgā dziesma «All About That Bass» iekaro britu salas (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Meganas Treinores (Meghan Trainor) lipīgā popdziesma «All About That Bass» (Epic/Sony) jau otro nedēļu pēc kārtas atrodas Lielbritānijas singlu top40 1. vietā, ziņo ārvalstu prese.

Līdz ar to hiphopa superzvaigzne Nikija Mināža (Nicki Minaj) ar savu jauno singlu «Anaconda» (Cash Money/Republic/Universal) spiesta samierināties ar 3. vietu, piekāpjoties arī trīs dāmu (Jessie J, Nicki Minaj, Ariana Grande) kopdarbam «Bang Bang».

Tikmēr otro nedēļu pēc kārtas Apvienotās Karalistes albumu topā dominē raidorganizācijas BBC «2014.gada skaņas» 5. vietas ieguvējs, 21 gadu vecais britu dziesminieks Džordžs Ezra (George Ezra). Ezra plašāku popularitāti iemantojis, pateicoties singlam «Budapest». Līdz ar to veiksmīgs izrādījies arī Ezras jaunais albums «Wanted on Voyage».

No 3. uz 2. vietu pakāpies cits dziesminieks - rudā matu ērkuļa īpašnieks Eds Šīrans ar «X». Savukārt minētās BBC «2014.gada skaņas» uzvarētājs, «Naughty Boy» hita «La La La» dziedātājs, 22 gadus vecais Sems Smits (Sam Smith) ar savu debijas plati - numur 3.

Ar jaunu albumu atgriezies arī leģendārās 1980. gadu Mančestras grupas «The Smiths» ģitārists un komponists Džonijs Marrs (Johnny Marr). Viņa plate «Playland» (Warner Bros./Warner Music) startējusi 9. vietā.

Vietu augstāk kanādiešu mākslinieks Dens Sneits (Dan Snaith), kas sākotnēji bija pazīstams kā projekta «Manitoba» autors. Viņa projekta «Caribou» jaunais albums «Our Love» (City Slang) augstajā 8. vietā.

Top10 noslēdz britu elektrohausa dueta «Gorgon City» albums «Sirens» (Virgin/Universal).

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu