Dr. Filips C. Makgrova "Dzīves stratēģija"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ARKA laidusi klajā Dr. Filips C. Makgrova, starptautiski ļoti populāras grāmatas Dzīves stratēģija autora, grāmatu Attiecību māksla Baibas Apermanes tulkojumā.

Dr. Filipa C. Makgrovas vispopulārākajā grāmatā Dzīves stratēģija viņa pārliecinošie, vienkāršie padomi palīdz cilvēkiem uzņemties atbildību par savu dzīvi un izlauzties brīvībā no pašiznīcinošu paradumu un situāciju gūsta. Attiecību mākslā F. C. Makgrovs pievēršas attiecībām, skaidrojot, kā tās labot un uzturēt, izmantojot viņa veidoto septiņu soļu attiecību glābšanas plānu. Viņš var tev palīdzēt:

diagnosticēt, kas noticis ar tavām attiecībām, uzņemties personisku atbildību, izvairīties no aplamas domāšanas, izmantot attiecību patiesības, apgūt attiecību panākumu formulu, atkārtoti vienoties par attiecībām, iemācīties dzīvot mīlestībā un harmonijā.

F. C. Makgrovs ir zinātnieks tiesas procesu jomā ar vairāk nekā piecpadsmit gadu pieredzi juridiskās psiholoģijas sistēmā, kā arī prezidents tiesāšanās konsultāciju firmai, kas vada daudzu nozaru speciālistu komandu. Savukārt Latvijas TV3 skatītāji ik darbdienas rītu var tuvāk iepazīt šīs grāmatas autoru raidījumā “Dr. Fils” un uzklausīt viņa padomus gan par attiecībām starp bērniem un viņu vecākiem, gan par bērnu audzināšanas stiliem, gan par adopcijas jautājumiem un vēl daudz ko citu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu