«American Airlines» maksās kompensāciju pasažierim par apčurātu sēdvietu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV aviosabiedrība «American Airlines» ir nolēmusi samaksāt 1000 ASV dolāru kompensāciju un vēl 500 dolārus par uzvalku pasažierim, kurš lidmašīnā bija apsēdies apčurātā sēdvietā, vēsta ziņu aģentūra UPI.

Aiovas štata iedzīvotājs Maiks Feinbergs pastāstīja, ka viņš bija iekāpis lidmašīnā, kas devās no Misūri štata Sentluisas pilsētas uz Demoinu Aiovā. Apmēram stundu pēc lidojuma sākuma pasažieris konstatēja, ka viņam drēbēs iesūcies šķidrums no sēdekļa pirmajā klasē.

«Es pataustīju sēdekli, lai noskaidrotu, kas notiek, un sapratu, ka tas ir urīns,» Feinbergs paziņoja telekanālam WHO-TV.

Feinbergs pastāstīja, ka stjuarte iedevusi viņam segas un plastikāta maisu, ko novietot starp sēdekli un viņa biksēm. Stjuarte viņam arī pateikusi, ka iepriekšējā reisā gados vecam pasažierim bijis grūti nokļūt uz tualeti un «vienreiz esot misējies».

Feinbergs sacīja, ka pēc lidmašīnas nolaišanās Demoinā «American Airlines» sagādāja viņam dušu un apakšveļu, kā arī piešķīra 200 dolāru čeku.

Pasažieris atzina, ka visvairāk bijis satraukts par veselību un sanitāriju.

«Es nezinu, kas tur pirms tam sēdēja. Viņš varbūt bija visjaukākais puisis pasaulē, bet viņam varēja būt B hepatīts, C hepatīts, Ebolas vīruss. Es nezinu, kas šim puisim bija,» sacīja Feinbergs.

«American Airlines» pārstāvis pastāstīja WHO-TV, ka Feinbergs saņems 1000 dolāru kompensāciju un vēl 500 dolārus par uzvalku, kuru viņš valkāja incidenta laikā. Ir paredzēta atlīdzība arī par 10 tūkstošiem bieža lidotāja jūdzēm, ko viņš izmantoja šim lidojumam.

Feinbergs sacīja, ka turpmāk pirms apsēšanās apskatīs sēdekli, jo nevēlas piedzīvot jaunus pārsteigumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu