Izdots jauns psioholoģiskais trilleris - «Meitene ar pulksteni sirds vietā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Kontinents» laidis klajā Pītera Svonsona (Peter Swanson) romānu «Meitene ar pulksteni sirds vietā» («The Girl With a Clock for a Heart»), ko literatūras kritiķi dēvē par spēcīgu «melnā» žanra un izklaides literatūras sajaukumu, informē izdevēji. «Labirintam līdzīgais sižets ir nesagāžams kā metāls ar augstu izturības pakāpi,» raksta «Financial Times».

Tādas sievietes mēdz satikt vien reizi mūžā. Viņas iebrāžas tavā dzīvē kā spēcīga vētra, liek tev neprātīgi iemīlēties, aicina likt uz spēles pilnīgi visu – un to zaudēt. Tad viņas pazūd uz visiem laikiem. Liāna Dektere ir šāda sieviete. Viņa ir ne tikai skaista, bet arī bīstama. Un viņa izdara kaut ko satriecošu – atgriežas.

Pīters Svonsons raksta ledaini fascinējošus romānus. Autors, kura rokrakstu pielīdzina Alfrēdam Hičkokam, ir īsta zvaigzne psiholoģiskā trillera žanrā. Romāns «Meitene ar pulksteni sirds vietā» vienā mirklī padarīja viņu slavenu. Rakstnieks Lī Čailds nosaucis Pītera Svonsona romānus par moderno klasiku.

Latvijā izdots un lasītāju uzmanību iekarojis šī autora romāns «Līdz nāve mūs šķirs».

«Paralēlie stāsti nebeidzami šķetinās ar drosmīgiem un pārsteidzošiem pavērsieniem… Spēcīgs «melnā» žanra un izklaides literatūras sajaukums… Kas šajā grāmatā ir visparedzamākais? Tas, ka tās ekranizēšanas tiesības jau ir iegādātas,» tā raksta «Boston Globe»

«Grāmatas uzdotais temps atstāj bez elpas. Atgādina Rosa Makdonalda ne gluži ideālos, taču nerimstoši aizraujošos darbus… pilna ar spožām un oriģinālām epizodēm,» tā «USA Today».

www.kontinents.lv

No angļu valodas tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains Dairis Hofmanis, 384 lpp.

www.peter-swanson.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu