Vīns un mūzika Spīķeros

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Latvijas Koncerti

"Latvijas koncerti" sadarbībā ar restorānu "Kitchen" piedāvā jaunu koncertsēriju Spīķeru koncertzālē - "Vīns un mūzika", kurā varēs baudīt labu mūziku un labu vīnu, kā arī dzirdēt profesionāļu stāstījumu par šīm abām baudām, informē "Latvijas koncertu" pārstāve Rinta Bružēvica.

29. oktobrī koncertsēriju atklās Argentīnas ģitāristu kvartets "Santa Fe Guitar Quartet", restorāna "Kitchen" līdzīpašnieks Jānis Jenzis, iztaujājot profesionālu vīnzini, un "Latvijas koncertu" direktors Guntars Ķirsis sarunā par mūziku.

"Tā netveramā robeža, kas allaž likusi lauzt šķēpus, piedēvējot gan mūzikai, gan vīnam teju vai pārdabisku varu pār cilvēka saprātu, būs sarunas temats mūsu stāstā par mākslu baudīt," atklāj Guntars Ķirsis, piebilstot - profesionālu vīnziņu un profesionālu mūziķu stāsti izprast alkstošiem klausītājiem par vīna mākslu un mūzikas mākslu – tā ir mūsu jaunā koncertsērija senajās vīna noliktavās – Spīķeros."

29. oktobra

koncerta programmā Eduarda Martina, Marsela Koronela, Manuela de Faljas, Endrū Jorka un Astora Pjacollas skaņdarbi.

Vakara gaitā - Argentīnas vīnu ražotāju nama Jean Bousquet vīnu degustācija.

10. decembrī koncertsērijā "Vīns un mūzika" franču komponistu skaņdarbus atskaņos Dita Krenberga (flauta), Ints Dālderis (klarnete) un Liene Circene (klavieres). Notiks šampanieša Gosset degustācija.

2012. gada 14. februārī Spīķeru koncertzālē skanēs austriešu komponistu skaņdarbi un varēsim baudīt Austrijas vīna nama Laurenz V vīnu Singing Grüner Veltliner.

Savukārt 12. maijā pievērsīsimies Itālijai, klausoties itāļu komponistu skaņdarbus un izbaudot Itālijas vīnu ražotāja Bortolomiol prosecco produkciju.

Biļetes par Ls 15 var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu