Andris Ērglis turpina savu uzvaras gājienu arī LMK TOP10 (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laika posmā no 11. līdz 18. janvārim Andra Ērgļa un grupas "Cacao" dziesma "Ripoja akmens" uzvarēja ne tikai Latvijas Muzikālās līgas (LML) TV šova "Cīņas klubs" lielajā finālā, bet arī Latvijas Mūzikas kanāla TOP10.

Videoversiju dziesmai, tāpat kā visām LML dalībniecēm, apmaksāja Latvijas Mūzikas kanāls, filmēja operators Uvis Burjāns, režisore Aija Strazdiņa.

Šajā nedēļā LMK TOP10 visai likumsakarīgi dominē jaunās LML videoversijas, kā arī LML uzvarētājs Andris Ērglis. "Nebūšu visai oriģināls savā prieka izpausmē un teikšu vienkārši – milzīgs paldies visiem cilvēkiem, kuri ir novērtējuši šo smuko dziesmu un to, kā mēs viņu izpildām," saka Andris Ērglis.

Balsot par savu iecienītāko videoklipu var, skatoties Latvijas Mūzikas kanālu un sūtot maksas īsziņas, kā arī reizi dienā bez maksas LMK mājas lapā www.lmk.lv.

Nedēļas balsojums sākas no nulles katras nedēļas naktī no ceturtdienas uz piektdienu.

Nedēļas raidījumus LMK TOP10 kopā ar Annu Lieckalniņu var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta tiešraidē www.lmk.lv darbdienās plkst. 10:00 un 22:00, brīvdienās 10:00.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu