"Bilanebila Party" - piektdien, 18. janvārī klubā "PULSē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Radošā apvienība "Bilanebila" turpina priecēt naktsklubu apmeklētājus ar kvalitatīvu un emocionālu deju mūziku.

Piektdien, 18.janvārī, klubā "PULSē" tiek organizēts pasākums „Bilanebila Party”. Jums tiks piedāvāts ceļojums elektroniskās deju mūzikas mikrokosmosā, kuru sagādās „Bilanebila” dīdžeji - Cute un Maxim Perepeliza, kā arī pasākuma speciālie viesi – dīdžeji un producenti Det&Roit. Pasākuma muzikālo vibrāciju spektrs: deep/tech house, minimal, techno un breakbeat mūzika. Par Det&Roit kolektīvu: Latvijā 1999. gadā divi brāļi, Aleksandrs un Romāns, dibināja DJ apvienību "Det&Roit". Sākumā tā tika orientēta uz Detroit Hard Techno un uz Hard Techno mūziku. Šīs mūzikas virziens tika pieņemts, ietekmējoties no elektroniskās mūzikas raidījuma, kas tika translēts RMF FM (Polija). Vēlāk 1997. gadā viņi vairāk ieinteresējās par šiem mūzikas stiliem, klausoties Evosonic Radio (Vācija). Kad mūzikas stils bija izvēlēts, viņi debitēja kā DJ apvienība 1999. gadā. Pēc četriem mēnešiem viņi uzstājās pasākumā Daugavpilī, otrā lielākajā Latvijas pilsētā, kur debijas pasākumā bija vairāk kā 700 apmeklētāji. Vienlaikus tika izlaists CD ar miksiem, kas tika atskaņots radiostacijās: Latvijas Radio 2, 1999. gadā; Sputnik Radio "Intensivstation", "Lounge" (Vācija) 2000., 2001. gadā; Technotuner Radio (Francija) 2001., 2002. gadā; FM 4 "La boum De luxe", kopā ar interviju (Austrija) 2003. gadā. Organizējot savu DJ un promo kompāniju, viņi kļuva pazīstami arī citur Eiropā kā Techno DJ-i. Ievērojamākās uzstāšanās bija pasākumos: "dj Bootleg Cafe", "Moskva Club" Brestā; "Razguljay" Minskā, Baltkrievijā, "Ranna Club", Sillamae, Igaunijā; "Blindazh" Club, Minskā, Baltkrievijā; Club "Vault" Viļņā, Lietuvā. Šobrīd Det&Roit producē savu mūziku un plāno nodibināt savu leiblu. Audio relīzes: “MADE IN RUSSIA techno compilation”, kuru sakompilēja un samiksēja dīdžejs Cosmonaut (Krievija), ietver 3 dueta Det&Roit trekus: “Infantryman”, “Emotional Rise” un “Great Punch” (Extraphone / Monolit Records 2005, Krievija) 2007. gadā Det&Roit debitēja starptautiskā net-leiblā Peeled Tracks (http://www.peeledtracks.com/ ) ar divām jaunām relīzēm: “Det&Roit – Formations of Cosmos” un “Det&Roit - The Machine”, ir sagaidāmas arī turpmākas relīzes ar šo leiblu. “Bilanebila Party” pasākumā Det&Roit spēlēs skaistu, enerģisku un jestru Detroit Techno. Savukārt Cute un Maxim Perepeliza – dīdžeji ar vairāk nekā septiņu gadu stāžu, nospēlēs jums eklektisku DJ-setu, apvienojot savā izpildījumā emocionālu un kvalitatīvu minimal, house, techno un breakbeat mūziku. Dueta uzdevums šim vakaram būs sarīkot muzikālu ceļojumu - piedzīvojumu dvēselei, prātam un ķermenim.

Tos, kuri sen nav bijuši klubā „Pulsē”, gaida jaunumi kluba dizainā. Deju zāles apgaismojums ir papildināts ar lāzeriem, kā arī jūs varēsiet vērot dīdžeju uzstāšanos uz liela TV ekrāna, kas atrodas bārā.

Pasākums “Bilanebila Party” notiks piektdien, 18.janvārī, klubā „Pulse” (Rīga, Citadeles, 2).

Ieejas maksa: 4 Ls Ar flaijeri: 3 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu